Δυνατές κούρσες στο μίτινγκ του Τορούν

Δείτε τις έγινε στους αγώνες Orlen Copernicus Cup

Share

Ο Αιθίοπας Samuel Tefera ήταν ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου Orlen Copernicus Cup στο Τορούν της Πολωνίας, το οποίο αποτελεί και σταθμό της σειράς αγώνων κλειστού στίβου 2019 IAAF World Indoor Tour.

Ο Τefera επικράτησε στα 1.500μ. με 3:35.57 που αποτελεί την καλύτερη επίδοση της χρονιάς για την ώρα. Ο νεαρός Αιθίοπας για το μεγαλύτερο μέρος της κούρσας έδινε  μάχη σώμα με σώμα με τον συμπατριώτη του Aman Wote,  όμως στα τελευταία 300μ. ξέφυγε για να φτάσει στη νίκη. Δεύτερος ήταν ο Πολωνός Marcin Lewandowski σε 3:36:50 και νέο εθνικό ρεκόρ για τη χώρα του, και τρίτος πολύ κοντά ο Σουηδός Berglund σε 3:36:63.

Eντυπωσιακή, όμως ήταν και η κούρσα των 800μ. των γυναικών με την Habitam Alemu από την Αιθιοπία να είναι η τελική νικήτρια με 1:59.49 μόλις ένα εκατοστό μπροστά από τη Βρετανίδα Laura Muir.

Στο μίτινγκ εντυπωσιακός ήταν και ο Κύπριος Μίλαν Τραΐκοβιτς στα 60μ. με εμπόδια αφού με 7.54 τερμάτισε στη δεύτερη θέση πετυχαίνοντας τη δεύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο!

Eπόμενος σταθμός της σειράς είναι το μίτινγκ το PSD Bank Meeting στο Ντίσελντορφ το οποίο θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε Live streaming από το κανάλι της IAAF στο Youtube.

Δείτε την κούρσα των 1.500μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Obiri και Lemma θριάμβευσαν στην Βοστόνη!
Καλές επιδόσεις, ωραίοι αγώνες
Έρχεται το European Running Championships
Ελίτ και ερασιτέχνες δρομείς ενώνονται σε ένα πρωτάθλημα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο