Ένας διαφορετικός ανώμαλος δρόμος στο Simply Health Great Stirling X-Country

Νικήτρια η ομάδα της Ευρώπης στους αγώνες στη Μ. Βρετανία

Share

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες ανωμάλου δρόμου Simply Health Great Stirling X-Country με τη συμμετοχή σπουδαίων ονομάτων των δρόμων αντοχής.

Μεγάλος νικητής στα 8χλμ. αναδείχθηκε ο Αμερικάνος  Hillary Bor  παρά το γεγονός ότι κάπου στα μισά του αγώνα ακολούθησε για λίγο λάθος δρόμο. Στις γυναίκες, και τα 6χλμ. νικήτρια ήταν η Γερμανίδα Elena Burkard.

Στην ομαδική βαθμολογία νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Ευρώπης. Η ομαδική βαθμολογία ήταν ουσιαστικά το άθροισμα των βαθμολογιών των αγώνων των ανδρών, των γυναικών και της μεικτής σκυταλοδρομίας 4×1,5χλμ. που έλαβε χώρα σε μία διαδρομή 1χλμ. και ήταν η ατραξιόν της διοργάνωσης αφού πρόσφερε θέαμα και συγκινήσεις. Η ομάδα της Μ. Βρετανίας ακολούθησε στη δεύτερη θέση ενώ τρίτη ήταν η ομάδα των ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παγκόσμιο σοκ με τον θάνατο της Agnes Tirop
Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια των αποστάσεων, Agnes Tirop, βρέθηκε δολοφονημένη με βάναυσο τρόπο στο δωμάτιο της, πιθανότατα από το σύζυγο της.
Μαραθώνιος Βοστόνης 2021: Οι 3 ηρωίδες
Ένα βίντεο που θα θυμάστε για πάντα. Δείτε πώς 3 δρομείς πήραν στα χέρια μία τραυματισμένη δρομέα στον Μαραθώνιο της Βοστόνης 2021.
Back to Top