Η adidas γιορτάζει 5 χρόνια BOOST

Δείτε την επετειακή συλλογή της adidas για τα 5 χρόνια της τεχνολογίας BOOST

Share

H adidas επανακυκλοφορεί το ανανεωμένο Energy BOOST, πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου running παπουτσιού υψηλής απόδοσης που ενσωμάτωσε την καθοριστική για τη βιομηχανία τεχνολογία BOOST. Για τον εορτασμό των 5 χρόνων, το Energy BOOST ανανεώνεται και επανακυκλοφορεί στον αυθεντικό μαύρο και κίτρινο χρωματικό συνδυασμό, μέρος της επετειακής συλλογής που υμνεί τα πιο αγαπημένα και iconic μοντέλα, το Energy BOOST OG, το Energy BOOST και το UltraBOOST LTD.

Η τεχνολογία BOOST διακρίνεται για το υψηλής ποιότητας ελαφρύ προστατευτικό που προσφέρει επιστροφή ενέργειας σε κάθε βήμα. Το υπερσύγχρονο υλικό που καθόρισε την κατηγορία adidas Running και έσπασε δύο παγκόσμια ρεκόρ Μαραθωνίων με τις επιδόσεις της αθλήτριας Mary Keitany και του αθλητή Dennis Kimmetto, γιορτάζει τα 5 χρόνια παρουσίας στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας.

Το αυθεντικό Energy BOOST πήρε το όνομα του από τη μεγάλη επιστροφή ενέργειας από τη σόλα τεχνολογίας BOOST που επιτυγχάνεται χάρη στον αφρό BOOST σε όλο το μήκος της μεσαίας σόλας και της σόλας καθώς η μεσαία σόλα αποθηκεύει και επιστρέφει άμεσα την ενέργεια κάθε φορά που το πόδι αγγίζει το έδαφος.
Όλα τα χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν τη μοναδικότητα του συγκεκριμένου μοντέλου παραμένουν, ενώ καινούργια προστίθενται, συμπεριλαμβανόμενης μιας βελτιωμένης και απλοποιημένης μεσαίας σόλας που συνδυάζεται με ένα πιο ελαφρύ καλούπι για ακόμα πιο άνετη εφαρμογή, κάνοντας τη νέα έκδοση μια ξεκάθαρη εξέλιξη του αρχικού μοντέλου.  

Τα τρία μοντέλα της επετειακής συλλογής διαθέτουν και άλλες προσθήκες όπως:

  • Το ανανεωμένο Torsion System που κινείται μαζί με το πέλμα και το βοηθάει να ακουμπά πιο απαλά στο έδαφος ενώ παράλληλα παρέχει την απαιτούμενη υποστήριξη.
  • Την ενισχυμένη τεχνολογία Techfit που αγκαλιάζει το επάνω μέρος του ποδιού με ελαστική υποστήριξη στο μπροστά κομμάτι. Η τεχνολογία Techfit αναγνωρίζεται με έρευνα και δοκιμή Aramis προσφέροντας premium άνεση και αναπαυτική αίσθηση.
  • Την Continental εξωτερική σόλα Stretchweb, που πρόσφατα παρουσιάστηκε στο μοντέλο Energy, η οποία εφαρμόζει στο πόδι κάθε runner και κινείται σε αρμονία με την τεχνολογία BOOST παρέχοντας μια πιο απαλή, εύκαμπτη και βελτιωμένη πρόσφηση.
  • Η νέα συλλογή διαθέτει 85% τεχνολογία BOOST για ακόμα περισσότερη επιστροφή και οικονομία ενέργειας.

Η επετειακή συλλογή «5 χρόνια BOOST» θα είναι διαθέσιμη στα adidas Stores και online στο www.adidas.gr από την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρό(σ)κληση του Jacobs στον Usain Bolt
Η πρόσκληση του Ιταλού χρυσού Ολυμπιονίκη των 100μ. στον Usain Bolt
Παγκόσμιο ρεκόρ στο IRONMAN από τον χρυσό ολυμπιονίκη Blummenfelt
Εντυπωσιακό Παγκόσμιο ρεκόρ στο IRONMAN από τον Kristian Blummenfelt, τον χρυσό ολυμπιονίκη του τριάθλου. Δείτε περισσότερα
Μαραθώνιος και στην Βερόνα - Οι Έλληνες
Δείτε τι έγινε στον Μαραθώνιο της Βερόνα για το 2021
Back to Top