Παντρεύτηκε η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια των στιπλ, Έμμα Κόμπερν

Ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μία επιτυχημένη χρονιά!

Share

Το 2017 θα είναι μία χρονιά που θα θυμάται για πάντα η Έμμα Κόμπερν. Η πανέμορφη δρομέας από το Koλοράντο των ΗΠΑ, τη χρονιά που διανύουμε στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αγώνισμά της, τα 3.000μ. με φυσικά εμπόδια στο Λονδίνο, ενώ πριν από λίγες παντρεύτηκε τον “καλό” της, Joe Bosshard στη Χαβάη.

Η Kόμπερν, η οποία τα τελευταία χρόνια διαπρέπει στους στίβους, το 2016 είχε αναδειχθεί χάλκινη ολυμπιονίκης στο Ρίο σημειώνοντας νέο εθνικό ρεκόρ για τη χώρα της, ενώ το 2017 κατέφερε να ανέβει στην κορυφή των 3.000μ. με φυσικά εμπόδια, εκτοπίζοντας όλες τις αντιπάλους της.

Στις αρχές του μήνα, επέλεξε να παντρευτεί τον Bosshard, ο οποίος ήταν κι αυτός δρομέας και εδώ κι ένα χρόνο είναι προπονητής της, πραγματοποιώντας έναν ξεχωριστό “δρομικό” γάμο. Μάλιστα, τις ημέρες που βρέθηκαν στη Χαβάη δεν παρέλειψαν να τρέξουν τόσο πριν όσο και μετά το μυστήριο.

To ζευγάρι πέρασε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ παρέμεινε στη Χαβάη για το μήνα του μέλιτος που ακολούθησε και περιελάμβανε αρκετά χιλιόμετρα…

Φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό της αθλήτριας στο Instagram

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο