Πόλεμος… εκ των έσω στον Μπεκέλε

Πόλεμος δηλώσεων ανάμεσα στον Μπεκέλε και τον μάνατζερ του

Share

H αλήθεια είναι πως όλοι περιμέναμε περισσότερα από τον Κενενίσα Μπεκέλε στον Μαραθώνιο του Βερολίνου. Ο Αιθίοπας έδειξε από σχετικά νωρίς στην κούρσα ότι δεν μπορούσε να κρατηθεί στο ρυθμό του ρεκόρ, ενώ λίγο μετά το 25ο χλμ. εγκατέλειψε.

Οι δηλώσεις του εδώ και 15 χρόνια ατζέντη του, όμως, τον εξόργισαν. Ο Τζο Χέρμες, ο οποίος συνεργάζεται με τον Αιθίοπα πριν αρχίσει τα παγκόσμια ρεκόρ εντός στίβου δήλωσε πως ο Κενενίσα θα πρέπει να είχε δείξει περισσότερο “επαγγελματισμό” στο Berlin Marathon και να το κυνηγούσε περισσότερο.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Μπεκέλε απάντησε μέσω δηλώσεων στο συνεργάτη του λέγοντας πως τον πίεζε ιδιαίτερα στο Βερολίνο να σπάσει το ρεκόρ με αποτέλεσμα να του ασκεί μεγάλη πίεση και άγχος. Σύμφωνα με τον Μπεκέλε, ο Ολλανδός υποστήριξε πως αυτή θα ήταν και η τελευταία του ευκαιρία να σπάσει το ρεκόρ.

Δε σταμάτησε όμως εκεί ο Αιθίοπας. Δήλωσε σίγουρος ότι θα κατακτήσει και αυτό το ρεκόρ και πώς δεν θέλει κανέναν να τον βάλει στη διαδικασία να αμφισβητήσει τον εαυτό του.

Επίσημα πάντως, η συνεργασία τους συνεχίζεται ενώ ο Μπεκέλε δήλωσε πως θα αποφασίσει στο μέλλον για το κατά πόσο θα συνεχιστεί.

Όπως και να έχει, αν δεν είναι κάποιο “τρικ” του Ολλανδού μάνατζερ, για να αφυπνίσει τον Μπεκέλε, είναι κάπως “βαρύ” να αμφισβητείς τον επαγγελματισμό ενός ανθρώπου που έχει στην κατοχή του δύο σπουδαία παγκόσμια ρεκόρ και βρίσκεται πολύ κοντά σε ένα ακόμα.

Δείτε εδώ τα άπιαστο ρεκόρ του Μπεκέλε στα 5.000μ. από το 2004

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
Bρετανός έτρεξε στον Μαραθώνιου του Λονδίνου δοκιμάζοντας 25 ποτήρια κρασί!
Ακούγεται ωραίο, αλλά μην το δοκιμάσετε…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο