Η New Balance ο επίσημος χορηγός του Virgin Money London Marathon

Η New Balance στηρίζει μεγάλες διοργανώσεις παγκοσμίως

Share

Ο παγκόσμιος ηγέτης αθλητικών ειδών New Balance γίνεται  επίσημος χορηγός  παπουτσιού και αθλητικού εξοπλισμού kit  του Virgin Money London Marathon σε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία που ανακοινώθηκε την Τρίτη 9 Μαΐου.
Η χορηγία θα περιλαμβάνει επίσης και άλλες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το London Marathon Events Ltd, όπως το 2018 Vitality Westminster Mile, το Vitality London 10,000, το Standard Chartered Great City Race και το Big Half, τον νέο αγώνα στο Λονδίνο.

«Η New Balance είναι ο ιδανικός χορηγός για τα London Marathon Events και προσβλέπουμε να συνεργαστούμε μαζί τους για τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο Hugh Brasher, Διευθυντής Εκδηλώσεων. «Οι αξίες της εταιρείας μας είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες και οι δύο οργανισμοί εργάζονται για να δώσουν πίσω στις κοινότητες στις οποίες εδρεύουμε. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η New Balance θα καταβάλλει ετήσια συνεισφορά απευθείας στο Charity Trust του μαραθωνίου του Λονδίνου, με σκοπό την έμπνευση για σωματική άσκηση και να χρηματοδοτήσει προγράμματα ψυχαγωγίας στις περιοχές όπου διοργανώνουμε εκδηλώσεις».

Η σχέση μεταξύ του New Balance και του Μαραθωνίου του Λονδίνου χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 80, όταν η New Balance ήταν  χορηγός  παπουτσιών και αθλητικού εξοπλισμού kit στα διαμορφωτικά χρόνια της εκδήλωσης.

«Είμαστε πρόθυμοι και ενθουσιασμένοι να ξεκινήσουμε τη μακροπρόθεσμη χορηγία μας με τα London Marathon Events και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν», δήλωσε ο Tom Carleo, Αντιπρόεδρος της εταιρείας Running at New Balance «Οι αξίες, η ιστορία και το όραμα των δύο εμπορικών σημάτων έχουν εκπληκτικές συνέργειες. Μαζί θα φέρουμε ενέργεια, δημιουργικότητα και πάθος στις παγκόσμιες εκδηλώσεις που έχει δημιουργήσει η ομάδα του Μαραθώνα του Λονδίνου».

Η New Balance, η οποία είναι και ο επίσημος χορηγός αθλητικού εξοπλισμού kit των Road Runners της Νέας Υόρκης αλλα και του Μαραθωνίου της Νέας Υόρκης TCS, συνεχίζει να προσθέτει στρατηγικές χορηγήσεις για την υποστήριξη μεγάλων μαραθώνιων σε κορυφαίες πόλεις παγκοσμίως.

Το 2018 Virgin Money London Marathon θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.virginmoneylondonmarathon.com

Δείτε τι έγινε στον φετινό Virgin Money London Marathon

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο