Mία ακόμα κορυφαία παρουσία στο LoveRun

Η Ulrike Schwalbe θα τρέξει στον αγώνα

Share

Μία ακόμα “ελίτ” συμμετοχή για τον αγώνα LoveRun Heraklion 2016 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. Διαβάστε την ανακοίνωση των διοργανωτών:

“Κορυφαίες παρουσίες παγκοσμίων διαστάσεων πλέον ανάμεσα στους εκατοντάδες δρομείς του LoveRun Heraklion 2016! Mετά τους κορυφαίους Έλληνες Μαραθωνοδρόμους Χριστόφορο Μερούση και Ουρανία Ρεμπούλη, οι οποίοι αποφάσισαν να εντάξουν στην προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο τη Βραζιλίας, τον αγώνα των 5.000 μέτρων στις 14 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο, μια ακόμη συμμετοχή με παγκόσμια ακτινοβολία έρχεται να προστεθεί στους ελίτ αθλητές που θα σταθούν στην γραμμή της αφετηρίας στην πλατεία των Λιονταριών.

Η Οργανωτική Επιτροπή με χαρά ανακοινώνει ότι στον αγώνα θα πάρει μέρος και η παγκόσμια πρωταθλήτρια 2004 του διάθλου (τρέξιμο-ποδηλασία) Ulrike Schwalbe!
Η Γερμανίδα αθλήτρια επικοινώνησε με την επιτροπή εκφράζοντας την επιθυμία της να συμμετέχει στο LoveRun Heraklion 2016 5km στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Η 37χρονη αθλήτρια που έχει ιδιαίτερη αγάπη στην Κρήτη και προπονείται στο νησί, βρίσκεται στην λίστα των κορυφαίων της παγκόσμιας κατάταξης αφού εκτός από το παγκόσμια πρωτάθλημα διάθλου το 2004 έχει καταφέρει να κερδίσει το πρωτάθλημα Γερμανίας συνολικά 5 φορές!(1998,2007,2008,2010 και 2011).

Η Οργανωτική Επιτροπή του LoveRun Ηeraklion 2016 5km υπενθυμίζει ότι εγγραφές για το πρώτο μεγάλο δρομικό γεγονός της χρονιάς στην Κρήτη συνεχίζονται και όσοι ενδιαφέρονται να ζήσουν την εμπειρία του αγώνα μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη διαδικτυακή σελίδα της διοργάνωσης www.loverun.gr ή να απευθυνθούν:
·Σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας αθλητικών ειδών COSMOSSPORT για να συμπληρώσουν τις έγγραφες αιτήσεις συμμετοχής.

Στο περίπτερο της διοργάνωσης έξω από τη Βικελαία Βιβλιοθήκη όπου μπορείτε να καταβάλετε και το αντίτιμο συμμετοχής.

Στο Ραντεβού της 14ης Φεβρουαρίου, ελίτ αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς, και άνθρωποι όλων των ηλικιών που αγαπούν το τρέξιμο και πάνω απ’όλα την υγεία τους, θα είναι όλοι εκεί!

Γιατί αγαπάμε να τρέχουμε, αγαπάμε να προσφέρουμε, αγαπάμε το LoveRun!

Ο 2ος Αγώνας Δρόμου Υγείας LoveRun Heraklion 2016 διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ηρακλείου.

Συνδιοργανωτές στην προσπάθειά μας είναι το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα και ο Δήμος Ηρακλείου.

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, της Ελληνικής Αστυνομίας και τουΕρυθρού Σταυρού.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Pink Together 2024: Είμαστε μαζί!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο