Η ΕΟΣΛΜΑ-Υ στηρίζει τον Μαραθώνιο Ολυμπίας

Μια σημαντική συνεργασία ξεκινά ανάμεσα στον Μαραθώνιο Ολυμπίας και στην Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Share

Μια σημαντική συνεργασία ξεκινά ανάμεσα στον Μαραθώνιο Ολυμπίας και στην Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Η οργανωτική επιτροπή (ΟΕ) του Μαραθώνιου Ολυμπίας που διεξάγεται φέτος για δεύτερη χρονιά με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Ηλείας, παρουσίασε στην ΕΟΣΛΜΑ-Υ το όραμα της να συνδέσει και να αναδείξει τις αξίες που διέπουν τον Μαραθώνιο με αυτές του Ολυμπιακού Πνεύματος, μέσα από μία σειρά αγώνων που συνδέουν τη διοργανώτρια πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας, την Αρχαία Ήλιδα, με τον τόπο τέλεσής τους την Αρχαία Ολυμπία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι o Μαραθώνιος Ολυμπίας τιμά τον πρώτο μαραθωνοδρόμο στην ιστορία και αργυρό Ολυμπιονίκη Χαρίλαο Βασιλάκο, ενώ πέρα από τους αγώνες δρόμου, μία σειρά πολιτιστικών και άλλων δράσεων θα πραγματοποιηθούν με στόχο ο Μαραθώνιος Ολυμπίας να αποκτήσει παγκόσμια εμβέλεια και να γίνει θεματοφύλακας δύο σημαντικών αξιών της πατρίδας μας που είναι ο Ολυμπισμός και ο Μαραθώνιος, συμβάλλοντας έτσι, στις προσπάθειες που ήδη γίνονται για την περαιτέρω διάδοση τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, αποφάσισε ομόφωνα να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια της ΠΕ Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και αποδέχτηκε την πρότασή της ΟΕ του Μαραθώνιου Ολυμπίας να είναι Θεσμικός Υποστηρικτής της διοργάνωσης προτείνοντας στα μέλη της να συμμετάσχουν σε έναν από τους αγώνες του προγράμματος.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Μαραθώνιου Ολυμπίας που θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Μαρτίου, περιλαμβάνει αγώνα Μαραθώνιου και Ημιμαραθώνιου  (27/3) καθώς και Αγώνα 12 χλμ. (26/3) αλλά και Αγώνες 2 χλμ. για όλους, στις τρεις διοργανώτριες πόλεις Αμαλιάδα, Πύργο και Αρχαία Ολυμπία.

Περισσότερα για τους αγώνες και το πρόγραμμα του Μαραθώνιου Ολυμπίας μπορείτε να δείτε στο www.olympiamarathon.gr

Η ΟΕ του Μαραθώνιου Ολυμπίας, αποφάσισε να προσφέρει για τα μέλη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, ειδικές τιμές συμμετοχής καθώς και διευκολύνσεις σχετικά με τη μεταφορά και τη διαμονή, έτσι ώστε να δώσει την ευκαιρία σε όσο δυνατόν περισσότερους δρομείς να πάρουν μέρος συμβάλλοντας ενεργά σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ οι δρομείς των συλλόγων-μελών της ΕΟΣΛΜΑ-Υ θα μπορούν να δηλώνονται μέσω της ομοσπονδίας έτσι ώστε να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές.

Οργανωτική Επιτροπή Μαραθώνιου Ολυμπίας

Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ). 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο