Και ο Χριστόφορος Μερούσης αγαπάει το LoveRun

Η Ελληνική Dream Team των δρόμων πηγαίνει στο Ηράκλειο

Share

Επιτυχία Ολυμπιακών διαστάσεων για τη διοργάνωση του LoveRun Heraklion 2016 5km! Έτσι, μετά την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Ουρανία Ρεμπούλη, και ο Xριστόφορος Μερούσης, από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλητισμού των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, αποφάσισε και εκείνος να πάει στο Ηράκλειο στις 14 Φεβρουαρίου και να δηλώσει «παρών» στη διοργάνωση LoveRun Hheraklion 2016, η οποία πλέον συγκεντρώνει την ελίτ των δρομέων της χώρας!    

Ο Χριστόφορος Μερούσης αποδέχθηκε την πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής και έτσι θα είναι το δεύτερο μέλος της Εθνικής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας, ο οποίος εντάσσει στο πρόγραμμά του τον αγώνα των 5.000 μέτρων που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του LoveRun Heraklion 2016.    

Ο Χιώτης Πρωταθλητής επί 3 έτη στο αγώνισμα του Μαραθωνίου, και μάλιστα στην απαιτητική κλασική διαδρομή των Αθηνών με καλύτερη επίδοση 2:21:22, πλέον λαμβάνει χαρακτηριστικά «ζωντανού» θρύλου στα αγωνίσματα των μεγάλων αποστάσεων με κορωνίδα την απόσταση των 42.195 μέτρων. Άλλωστε, η φετινή του επικράτηση στον Μαραθώνιο της Αθήνας είχε διπλή αξία, αφού έπειτα από 15 χρόνια για πρώτη φορά Έλληνας Δρομέας πέρασε πρώτος το νήμα στο Καλλιμάρμαρο στάδιο μετά την απουσία των δρομέων από Αφρικανικές χώρες.

Ωστόσο η μεγαλύτερη επιτυχία για τον 34χρονο δρομέα ήρθε τον Δεκέμβριο όταν και η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου ΙΑΑF αναθεώρησε τα ολυμπιακά όρια και έτσι έλαβε, τελικά, το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα του Ρίο με το προσωπικό ρεκόρ που πέτυχε την περασμένη Άνοιξη στον Μαραθώνιο του Αμβούργου με χρόνο 2:19:00. Το ρεκόρ του Χριστόφορου στo αγώνισμα των 5.000 μέτρων είναι 14:24:12. 

Η Οργανωτική Επιτροπή του LoveRun Ηeraklion 2016 υπενθυμίζει ότι εγγραφές για το πρώτο μεγάλο δρομικό γεγονός της χρονιάς στην Κρήτη συνεχίζονται και όσοι ενδιαφέρονται να ζήσουν την εμπειρία του αγώνα μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη διαδικτυακή σελίδα της διοργάνωσης www.loverun.gr.

Σημεία εγγραφών σε κεντρικά καταστήματα και σημεία του Ηρακλείου θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες με χειρόγραφες αιτήσεις συμμετοχής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:599:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Μαραθώνιος Ρόδου: Λήξη εγγραφών
Tην Δευτέρα 15 Απριλίου λήγει η προθεσμία εγγραφών για τους αγώνες της Ρόδου
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο