Η Έλλη Στάη παρέδωσε στον Γιώργο Καμίνη τα έσοδα από το TheTOC Merrython

Κοινωνική προσφορά του TheTOC Merrython

Share

Τρόφιμα και προϊόντα πρώτης ανάγκης, με τα οποία το TheTOC.gr ενισχύει τις κοινωνικές δομές του δήμου Αθηναίων, παρέδωσε η πρόεδρος του TheTOC, δημοσιογράφος κ. Έλλη Στάη, στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη.

Τα προϊόντα αγοράσθηκαν με τα έσοδα που προέκυψαν από τον αγώνα δρόμου «TheTOC Merrython 2015», που συνδιοργάνωσε το TheTOC.gr με τον δήμο Αθηναίων. Περίπου 1.000 δρομείς έτρεξαν 5 και 10 χλμ., σε μία διαδρομή γύρω από την Ακρόπολη και αντίτιμο συμμετοχής τα 5€.

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης ευχαρίστησε την κ. Στάη για την ενεργό συμμετοχή και την εμπιστοσύνη στη στήριξη των αδυνάτων της πόλης, επισημαίνοντας ότι ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας πολιτών ενισχύει 8.300 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους, με απόλυτο σεβασμό στην αξιοπρέπεια των δικαιούχων.

Συγκεκριμένα, από το TheTOC παραδόθηκαν 100 λίτρα λάδι από τον Ε.Α.Σ. Λακωνίας, 250 kg σε ρύζι και όσπρια από την 3Α, 150 kg χυμό τομάτας από την ΚΥΚΝΟΣ, 24 kg και 80 λίτρα καθαριστικά προϊόντα από τη ROLCO, 20 kg γλυκά και σοκολάτες από την ΙΟΝ και βρεφικές τροφές από την ΓΙΩΤΗΣ.

Η πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων και υπεύθυνη για τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας, κ. Ελένη Κατσούλη, ξενάγησε την κ. Στάη στις εγκαταστάσεις της δομής, που στεγάζεται στο παλιό Φρουραρχείο, απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:598:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο