Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου Run the Lake

Ένας μοναδικός αγώνας στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Share

Tην Κυριακή 20 Δεκεμβρίου εκατοντάδες δρομείς συγκεντρώθηκαν στη Λίμνη Βουλιαγμένης για να συμμετάσχουν στο Run the Lake, που έγινε για 4η φορά.

Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Με μεγάλη επιτυχία φιλοξενήθηκε στη Λίμνη Βουλιαγμένης για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Run the Lake, ένας αγώνας θεσμός.
Η συνδιοργάνωση του αγώνα πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τη Λίμνη Βουλιαγμένης και το Σύλλογο Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «ΕΥΚΛΗΣ».

Από νωρίς το πρωί, εκατοντάδες δρομείς συγκεντρώθηκαν στο ομορφότερο σημείο της Αττικής, στη Λίμνη Βουλιαγμένης με σκοπό να τρέξουν και να στείλουν ένα μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης. Στον αγώνα συμμετείχαν πάνω από 1.800 δρομείς, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων τρέξιμο δίπλα στη θάλασσα. Οι δρομείς απόλαυσαν μια καταπράσινη διαδρομή από τη Λίμνη έως το Λαιμό της Βουλιαγμένης δίπλα στο γαλάζιο της θάλασσας. Σε αυτή την πανέμορφη διαδρομή οι αθλητές αντιμετώπισαν διακυμάνσεις στην κλίση του εδάφους καθώς και αρκετές στροφές γεγονός που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για έναν αγώνα εξίσου ενδιαφέρον όσο και απαιτητικό.

Ιδιαίτερα επιτυχής και ο παιδικός αγώνας που συγκέντρωσε όχι μόνο τις πολυάριθμες συμμετοχές των μικρών αθλητών, αλλά και το πιο ένθερμο χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους. Την έναρξη του παιδικού αγώνα πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ Γ. Αγαλιώτης.
Με αφορμή την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος σημείωσε: «Μέσα από τέτοιες δράσεις προάγουμε τον αθλητισμό, αναδεικνύουμε τη μοναδικότητα της ομορφιάς περιοχής μας και παράγουμε  ένα οικονομικό αποτέλεσμα το οποίο διατίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Και τους τρεις αυτούς στόχους τους θεωρούμε εξίσου σημαντικούς».

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της Λίμνης, κ. Γ. Χόρτης τόνισε: «για μια ακόμα χρονιά νιώθουμε υπερήφανοι που συνδιοργανώνουμε και φιλοξενούμε στη Λίμνη Βουλιαγμένης αυτή τη μοναδική αθλητική διοργάνωση. Η συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων  σε αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα αποδεικνύει ότι ο στόχος του αγώνα επιτυγχάνεται. Και ο στόχος είναι τόσο η ανάδειξη και προαγωγή του αθλητισμού όσο και η προσφορά σε φιλανθρωπικές δράσεις για τις οποίες διοργανώνεται κάθε χρόνο το RuntheLake. Θέλω να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωση».

Από το Δ.Σ. του Ευκλή σημειώθηκαν τα εξής: «Οι αγώνες δρόμου στη Βουλιαγμένη έγιναν  για την ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής,  για την ενίσχυση ευπαθών ομάδων της ελληνικής κοινωνίας, καθώς επίσης και για την ευχαρίστηση των αθλητών που συνδύασαν τους δρομικούς αγώνες με την αισθητική απόλαυση του μαγευτικού τοπίου. Όλα τα πιο πάνω είναι απολύτως εναρμονισμένα με τη φιλοσοφία του συλλόγου μας και χαιρόμαστε που κινηθήκαμε πάνω σ`αυτό τον άξονα έχοντας μια πετυχημένη συνεργασία με τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης καθώς και με την Λίμνη Βουλιαγμένης».

Συμπαραστάτες και υποστηρικτές  του αγώνα Run the lake ήταν φυσικά οι δεκάδες εθελοντές αλλά και οι χορηγοί της διοργάνωσης:
ASICS
RUNNER MAGAZINE
ALL ABOUT RUNNING
ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
MY ATHLETE
OUTRUN
ERA SPOR
ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟ
VARI SPORTS CLUB
MY ATHLETE
IT concept
COMPRESSPORT
NUTRIBASE
ΠΑΣΧΝΑ»

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση στην ιστοσελίδα www.runthelake.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:597:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο