Η Ουρανία Ρεμπούλη αγαπάει το LoveRun και θα τρέξει στο Ηράκλειο!

H πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου θα τρέξει στον αγώνα

Share

Αγωνιστικός σταθμός το Ηράκλειο και το LoveRun 2016 πριν από το Ρίο και τους Ολυμπιακούς Aγώνες για την Ουρανία Ρεμπούλη!

Η 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου αποφάσισε να εντάξει στην προετοιμασία της τον αγώνα του LoveRun Heraklion 2016 που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου με αφετηρία την πλατεία των Λιονταριών και με στόχο να καταρρίψει το ατομικό της ρεκόρ στην απόσταση των 5.000 μέτρων.

Η αθλήτρια του Γ.Σ Νέων Λέρου αποδέχθηκε την πρόσκληση της Oργανωτικής Επιτροπής για να συμμετάσχει στο αγώνα, διαπιστώνοντας ότι τόσο η επίπεδη διαδρομή που έχει επιλεγεί και έχει την πιστοποίηση της ΑΙMS, όσο και η καθεαυτή διοργάνωση του LoveRun Heraklion 2016 πληρούν τις προϋποθέσεις ώστε να αποτελέσει για την ίδια ένα σοβαρό αγωνιστικό τεστ.

Η Ράνια Ρεμπούλη κατέκτησε την πρώτη θέση γυναικών στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας τον περασμένο Νοέμβριο ενώ λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε σημειώσει επίδοση 2:39:52 στο Μαραθώνιο του Βερολίνου, χρόνος ο οποίος της έδωσε και το ¨εισιτήριο¨ για την πτήση προς την Βραζιλία και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, συμμετέχοντας στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας.

Η Ράνια βρίσκεται στην 404η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης για το 2015 έως τώρα στις γυναίκες και η Ολυμπιακή της προετοιμασία περιλαμβάνει για το μήνα Φεβρουάριο τον Αγώνα των 5.000 μέτρων του LoveRun Heraklion 2016 και δυο εβδομάδες αργότερα στις 28 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου. Το ατομικό της ρεκόρ στα 5.000 μ στους Μεσογειακούς Αγώνες στη Μερσίνα το 2013 με χρόνο 16:21:45.

Η Οργανωτική Επιτροπή του LoveRun Ηeraklion 2016 5km υπενθυμίζει ότι οι εγγραφές για το πρώτο μεγάλο δρομικό γεγονός της χρονιάς στην Κρήτη συνεχίζονται και όσοι ενδιαφέρονται να ζήσουν την εμπειρία του αγώνα μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη διαδικτυακή σελίδα της διοργάνωσης www.loverun.gr

Στο Ραντεβού της 14ης Φεβρουαρίου, ελίτ αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς, και άνθρωποι όλων των ηλικιών που αγαπούν το τρέξιμο και πάνω απ’ όλα την υγεία τους, θα είναι όλοι εκεί!

Ο αγώνας δρόμου Υγείας LoveRun Heraklion 2016 διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ηρακλείου.
Συνδιοργανωτής στην προσπάθειά μας είναι το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα.
Με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης, του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ερυθρού Σταυρού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο