To τελευταίο adidas Open Run της χρονιάς έρχεται στις 4/11

Λίγο πριν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο το κέντρο της Αθήνας γεμίζει με θετική ενέργεια σε ένα fun night run!

Share

Το τελευταίο Open Run για φέτος επιστρέφει στο ιστορικό τρίγωνο της Αθήνας, στη περιοχή Ζαππείου με πολλές εκπλήξεις και ULTRA Boost vibes. Η έναρξη θα γίνει την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 19:00 (προσέλευση 17:30-18:30) στην Πλατεία Καραϊσκάση, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο.

Και σε αυτό το Open Run δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι supergirls, Vivian και Poly από το @fitVPaddiction που θα αναλάβουν την προθέρμανση αλλά και την αποθεραπεία μετά την διαδρομή των 5 και 10 χλμ.

Στον  τερματισμό, θα σας περιμένουν δροσιστικά energy drinks από την POWERADE, νερά ΑΥΡΑ και energy bars πολύτιμης διατροφικής αξίας Fitness της Nestlé. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ… 10 τυχεροί open runners θα κερδίσουν το συλλεκτικό running outfit του φετινού Μαραθωνίου της Αθήνας από την adidas, τον επίσημο sports partner της διοργάνωσης.  Γι’ αυτό δέστε τα ULTRA Boost σας, φορέστε το χαμόγελό σας και τρέξτε με όλη σας την ενέργεια μαζί με την μεγαλύτερη running παρέα στο τελευταίο Open Run της χρονιάς.

Θυμήσου:

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμούς.
Tα προσωπικά σου αντικείμενα θα φυλαχθούν με ασφάλεια.  
Θα τρέξεις τη διαδρομή υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών που θα μοιραστούν μαζί σου running tips. 

Για να δηλώσετε συμμετοχή ή να δείτε περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.boostathens.gr, και απολαύστε την ένταση, τον ενθουσιασμό και τη διασκέδαση των adidas Open Run.

   

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
4ο Chios HardStone Trail: Οδηγίες
Πρόγραμμα και τεχνική ενημέρωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο