Με επιτυχία οι αγώνες σκυταλοδρομιών για παιδιά

Ωραίες στιγμές με νέους πρωταγωνιστές στο Φάληρο

Share
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Π. Φαλήρου , οι 2οι αγώνες σκυταλοδρομιών μαθητών Δημοτικών σχολείων, που διοργάνωσε ο ΓΣ ΒΕΛΟΣ Π. Φαλήρου , με τη βοήθεια του Δήμου Π. Φαλήρου  . Στους αγώνες που έχουν ήδη γίνει θεσμός , συμμετείχαν πάνω από 200 μαθητές από σχολεία της περιοχής ενώ παραβρέθηκαν και αθλητές από τους συλλόγους ΓΣ Γλυφάδας και ΓΣ Βέλος.

Οι μικροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη της ομάδας τους και έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία σε αυτό το μοναδικό ομαδικό αγώνισμα του στίβου που τόσες συγκινήσεις προσφέρει.
Του αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος του Π. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, o αντιπεριφερειάρχης νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρρος, οι αντιδήμαρχοι Ι. Φωστηρόπουλος, Α. Κορόμηλος , και Α. Δούμας , και οι  δημ σύμβουλοι κ. Α. Πανταζής και Μ. Ζιάγκα οι οποίοι και απένειμαν τα μετάλια και διπλώματα στις νικήτριες ομάδες.
Σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις ( βοήθησε άλλωστε γι αυτό και  ο πολύ καλός καιρός ). Τις περισσότερες διακρίσεις είχε ο ΓΣ Γλυφάδας που είχε και την μεγαλύτερη παρουσία, ενώ από τα σχολεία την πρώτη θέση κατέλαβε το Λεόντειο Λύκειο Ν. Σμύρνης «Αγιος Διονύσιος» που πήρε και την τιμητική πλακέτα .   
Τους αγώνες στήριξαν ο Ομιλος της Βιοϊατρικής που κάλυψε τους αγώνες με το ασθενοφόρο και ο ιατρός κ . Γ. Αρσένης.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο