Ακύρωση των σκυτάλων του Δρόμου Αθανάτων

Η Οργανωτική Επιτροπή του Δρόμου Αθανάτων ανακοινώνει την ακύρωση των 2 προγραμματιζόμενων σκυτάλων.

Share

Η Οργανωτική Επιτροπή του Δρόμου Αθανάτων ανακοινώνει την ακύρωση των 2 προγραμματιζόμενων σκυτάλων που είχαν αρχικά προγραμματιστεί στο πλαίσιο του αγώνα υπεραπόστασης. Ακολουθεί η δήλωση της διοργάνωσης:

«Αγαπητοί φίλοι δρομείς,
Όπως σας είχαμε προεξαγγείλει οι 2 προγραμματισμένοι αγώνες σκυτάλης που είχαν προγραμματιστεί στα πλαίσια του αγώνα υπεραπόστασης του ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ-ο αγώνας «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ» 2 ατόμων και ο αγώνας Αυτοκράτορας Κων/νος Παλαιολόγος 4 ατόμων, αν δεν έχουν την αναμενόμενη συμμετοχή δεν θα πραγματοποιηθούν. Αυτό δεν άλλαξε μέχρι την ημερομηνία που είχαμε δώσει ως όριο για το αν θα άλλαζε κάτι, για αυτό και με μεγάλη μας λύπη σας γνωστοποιούμε ότι οι 2 αυτοί αγώνες της σκυτάλης ακυρώνονται και δεν θα πραγματοποιηθούν. Ζητάμε συγνώμη από τις 2 ομάδες που είχαν δηλώσει μέχρι στιγμής, για αυτή την ακύρωση, και σε μία εξ’αυτών θα επιστραφούν άμεσα τα χρήματα που μας είχαν καταβάλει για το αντίτιμο συμμετοχής τους.

Αντιθέτως ο αγώνας των 140 χλμ. θα γίνει κανονικά και οι συμμετοχές έχουν πιάσει τις 80 μέχρι στιγμής!

Επίσης σας ανακοινώνουμε με μεγάλη μας χαρά, ότι με ομόφωνη απόφαση, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα, αναλαμβάνει ο Γιώργος Μιχαλάκης του ΣΔΥ Μεσσηνίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλή αρχή για τον 1ο Αγώνα Δρόμου «Συν-Εκκίνηση»
Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου οι δρομείς έστειλαν το δικό τους μήνυμα μαζί με το «Εργαστήρι»
RACE FOR AUTISM GR: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Δείτε το μήνυμα και την εκδήλωση
Τρέξιμο με βροχή! Οδηγίες & συμβουλές για απόλυτη ασφάλεια
Οδηγίες και συμβουλές για απόλυτη ασφάλεια
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο