Η Νέα Σμύρνη έτρεξε στην ιστορία

1ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Historic Run-Τρέχοντας στην Ιστορία

Share

Με μεγάλο αριθμό συμμετοχών, ανάμεσά τους πρωταθλητές και ολυμπιονίκες αλλά και εκατοντάδες μαθητές, η Νέα Σμύρνη έκανε το ταξίδι της στην ιστορία με τον 1ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης που ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.

Οι συμμετέχοντες δρομείς μπορούν να αναζητήσουν τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους στο site www.neasmirnihistoricrun.gr. Πρόκειται για τα ανεπίσημα αποτελέσματα του αγώνα που δίνουν την ευκαιρία σε οποιονδήποτε το επιθυμεί να υποβάλλει ένσταση εντός πέντε ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ανάρτησης των αποτελεσμάτων. Η ένσταση μπορεί να υποβληθεί στο mail [email protected].

Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται εντός δέκα εργάσιμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Όλοι οι συμμετέχοντες στα 2,5 χλμ. θα καταγράφουν αλφαβητικά και θα πάρουν ηλεκτρονικά το δίπλωμά τους.

Το δίπλωμα συμμετοχής θα μπορούν να τυπώσουν οι συμμετέχοντες όλων των αγωνισμάτων μέσα από την ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας, μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων της Διοργάνωσης. Επίσης, μετά την ανάρτηση των επίσημων αποτελεσμάτων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν από την ειδική εφαρμογή Δωρεάν και την φωτογραφία του Τερματισμού με το χρόνο τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή, ευχαριστεί του Δημότες Νέας Σμύρνης για την υποστήριξη των αγώνων, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες.
Καλή αντάμωση στο 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης τον Οκτώβριο του 2016.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πιτσώλης και Μπάλα νικητές στα 34α Κυριακίδεια
Με επιτυχία μία ακόμα διοργάνωση
Καλή αρχή για τον 1ο Αγώνα Δρόμου «Συν-Εκκίνηση»
Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου οι δρομείς έστειλαν το δικό τους μήνυμα μαζί με το «Εργαστήρι»
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο