Marathon is Life!

To Marathon Team Greece by Maria Polyzou στηρίζει το ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Share

To Marathon Team Greece by Maria Polyzou τρέχει για καλό σκοπό υποστηρίζοντας το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και τη δράση «ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΧΑΜΕΝΗ» 42.195 χλμ. – 42.195 μερίδες φαγητού.

MARATHON IS LIFE! 
«Μαραθώνιος σημαίνει δύναμη ψυχής και σώματος και εμείς θα αγωνιζόμαστε μέχρι να μην πεινάει κανένας άνθρωπος στην Ελλάδα», λέει η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου.
Το Μarathon Team Greece, η ομάδα της Μαρίας Πολύζου, συνεχίζει τη συνεργασία του με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ΜΠΟΡΟΥΜΕ για την προσφορά φαγητού σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Σε κάθε αγώνα που λαμβάνουν μέρος οι δρομείς της ομάδας θα μεταλαμπαδεύουν το σύνθημα «καμία μερίδα φαγητού χαμένη».

Στην Ελλάδα, το 1/3 του πληθυσμού ζει κάτω ή στο όριο της φτώχειας. Οι κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων που εγγράφουν τους απόρους δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στη ζήτηση για φαγητό καθώς άνθρωποι λόγω ανεργίας έχουν ελάχιστο ή μηδαμινό εισόδημα και δεν μπορούν να καλύψουν τις διατροφικές τους ανάγκες.
Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, έχει σώσει και έχει προσφέρει πάνω από 4 εκατομμύρια μερίδες φαγητού σε όλη την Ελλάδα. Με τον καινοτόμο μηχανισμό του σώζει και προσφέρει φρέσκο φαγητό, λαχανικά, φρούτα και κάθε είδους τρόφιμα σε κοινωφελείς φορείς όπως συσσίτια, ιδρύματα για παιδιά, ηλικιωμένους και αστέγους και άτομα με αναπηρία σε όλη την Ελλάδα.

Με τη βοήθεια του ΜΠΟΡΟΥΜΕ, με 1€ σώζονται και προσφέρονται 10 μερίδες φαγητού σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Το Μarathon Team Grrece by Maria Polyzou, καλεί όμους μας να στηρίξουμε τη δράση του ΜΠΟΡΟΥΜΕ και με τη συνεισφορά μας να προσφέρουμε άμεση ανακούφιση σε ανθρώπους που δεν έχουν φαγητό. «Με τη δική σας βοήθεια, θα κάνουμε τα 42.195 χλμ απόστασης 42.195 μερίδες για ανθρώπους που έχουν ανάγκη» αναφέρει η Μαρία Πολύζου.

Λίγα λόγια για το ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΜΠΟΡΟΥΜΕ ιδρύθηκε το 2012. Σώζει και προσφέρει φρέσκο φαγητό, λαχανικά, φρούτα και κάθε είδους τρόφιμα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα, καλλιεργεί τον εθελοντισμό σε παιδιά και ενήλικες και καταπολεμά τη σπατάλη των τροφίμων που επιβαρύνει το περιβάλλον.

Εάν επιθυμείτε να υποστηρίξετε το ΜΠΟΡΟΥΜΕ με μία δωρεά:
ALPHA BANK, δικαιούχος: ΜΠΟΡΟΥΜΕ Saving Food – Saving Lives 
IBAN: GR1601401030103002320007491, BIC: CRBAGRAA

Περισσότερες πληφορίες στα:
Email: [email protected]
Τηλέφωνο: 210 3237805
Ιστοσελίδα: www.boroume.gr 
Facebook: boroume
Twitter: @boroume
YouTube: boroume

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο