Στις 24/7 η ημερίδα του ΣΕΓΑΣ «Νίκησε καθαρά, Πες όχι στα αναβολικά»

Ο ΣΕΓΑΣ καλεί αθλητές, προπονητές και σωματεία της Αττικής να παρακολουθήσουν ημερίδα «Νίκησε καθαρά, Πες όχι στα αναβολικά», την Παρασκευή Ιουλίου στις 19:00 στο ΟΑΚΑ.

Share

Ο ΣΕΓΑΣ καλεί αθλητές, προπονητές και σωματεία της Αττικής να παρακολουθήσουν την ημερίδα με θέμα «Νίκησε καθαρά, Πες όχι στα αναβολικά», που θα γίνει την Παρασκευή (24/7) στις 19:00 στο ΟΑΚΑ.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν ο Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης και ο Γ.Γ. Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Εισηγήσεις έχουν οριστεί να κάνουν η Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ Χαρά Σπηλιοπούλου, ο Αναπληρωτής Πρύτανης, Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Ζωγράφος, ο πρ. Γ.Γ.Α Υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης Γιάννης Παπαδογιαννάκης και ο PhD Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και Μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (Ε.Α.) Παναγιοώτης Δημάκος.
Από τη μεριά αθλητικών παραγόντων το λόγο θα πάρουν ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών και Επίτιμος Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Κατσιμπάρδης (ο οποίος έχει και την κεντρική ομιλία), ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) Σπύρος Καπράλος, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΟΑΚΑ και πρώην Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Νίκος Κιάος.

Τις εμπειρίες τους, από τη δραστηριοποίησή τους στα μεγαλύτερα Στάδια του κόσμου, θα καταθέσουν ο Εθνικός Προπονητής του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου, Μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (ΕΑ), ως εκπρόσωπος των αθλητών και αθλητριών της Ευρώπης Περικλής Ιακωβάκης, ο δις Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος της Ένωσης Ολυμπιονικών Ελλάδας Πέτρος Γαλακτόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο