Σημαντικές αλλαγές στη διοργάνωση του Dirfys Marathon

Σημαντικές οι αλλαγές που θα γίνουν στη διοργάνωση για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του Dirfys Marathon.

Share

Σημαντικές οι αλλαγές που θα γίνουν στη διοργάνωση για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα. 

Η διοργανωτική ομάδα εν μέσω των ασταθειών των περασμένων εβδομάδων και προκειμένουν να εξασφαλίσει την ομαλότερη τέλεση του αγώνα, αποφάσισει να αναβάλλει το test event της διαδρομής των 29χλμ για το 2016, ενώ η διαδρομή των 13χλμ θα γίνει κανονικά.

Με μερικές προσθήκες η διαδρομή τελικά βγαίνει 15 χιλιόμετρα, ικανή να καλύψει την όρεξη όσων είχαν δηλώσει για την διαδρομή των 29χλμ.

Όσοι είχαν δηλώσει στα 29χλμ και δεν επιθυμούν να τρέξουν στην διαδρομή των 15 χιλιομέτρων να στείλουν  με email στο [email protected] τον λογαρισμαό τραπέζης ώστε να γίνει επιστροφή χρημάτων. Όσοι όμως επιθυμούν να τρέξουν θα τους επιστραφεί το έξτρα κόστος συμμετοχής κατά την εγγραφή.

Η διαδρομή των 15 χλμ αποτελεί το στολίδι της διοργάνωσης και θα ευχαριστήσει τόσο έμπειρους όσο και αρχάριους αθλητές τους ορεινού τρεξίματος.

Λόγω της αλλαγής αυτής και διότι κερδίζουμε πολύτιμο χρόνο, όλο το πρόγραμματα θα μετατεθεί 1 ώρα μπροστά με την εκκίνηση του αγώνα των 15 χλμ να δίνεται στις 9π.μ. 

Οι μικροί φίλοι θα έχουν την δυνατότητα να τρέξουν στον δικό τους αγώνα 1 χιλιομέτρου μέσα απο τα σοκάκια του χωριού της Στενής με ώρα εκκίνησης στις 10π.μ. απο το προάυλιο του Δημοτικού Σχολείου της άνω Στενής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O ΑΠΣ Τελμησσός υποδέχεται τον Simen Ηolvik
Ο Σπαρταθλητής από τη Νορβηγία θα τρέξει από τον Μαραθώνα στη Σπάρτη
Τα Αθλητικά Μονοπάτια σε 11 απομακρυσμένα νησιά
Καλοκαιρινό camp σε 11 νησιά από το ΙΣΝ
10ος Επετειακός Ημιμαραθώνιος Χίου - Προσφορές μετακίνησης
Η Attica group, Blue Star Ferries & Hellenic Seaways, Μεγάλος Χορηγός του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο