Πολυμένης και Καλλία νικητές στο Επτάλοφο του Κιλκίς

Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 80 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαΐου ο 4ος Αγώνας Δρόμου “Απάν Σο Ρακανόπον” που διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακριτών Επταλόφου και η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Share

Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 80 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαΐου ο 4ος Αγώνας Δρόμου “Απάν Σο Ρακανόπον” που διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακριτών Επταλόφου και η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.
Νικητές αναδείχθηκε ο Ιωάννης Πολυμένης με χρόνο 1:12:18 και η Ελένη Καλλία με 1:39:12.
Για να δείτε όλα τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:
«Με ιδιαίτερη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 4ος αγώνας δρόμου “Aπάν Σο Ρακανόπον” που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ακριτών Επταλόφου και την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στον Επτάλοφο Κιλκίς.
Στον αγώνα έτρεξαν αθλητές κάθε ηλικίας  από πολλές περιοχές της Ελλάδας ενώ οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 80. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στις εκδηλώσεις μνήμης της σφαγής των Ελλήνων του Πόντου και τις εκδηλώσεις  που γίνονται για την αναγνώριση τους ως Γενοκτονία.

”Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακριτών Επταλόφου Κιλκίς τιμά την μνήμη των σφαγιασθέντων Ποντίων με έναν αγώνα Πανελλήνιας εμβέλειας που πλέον έχει θεσμοθετηθεί” δήλωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Αμοιρίδης συγχαίροντας παράλληλα όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.
Παράλληλα, εκπροσωπώντας το Δ.Σ του συλλόγου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς η οποία στήριξε τον αγώνα για μια ακόμη χρονιά.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Παύλος Θωμαίδης Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς καθώς και ο Αντιδήμαρχος Κρουσσών Θεόδωρος Βαφειάδης οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του συλλόγου.
Πριν τον αγώνα τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους σφαγιασθέντες Ποντίους ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Στα αγωνιστικά πρώτος στην Γενική Κατάταξη αναδείχθηκε  ο Πολυμένης Ιωάννης με χρόνο 1.12.18 (Αίας Κιλκίς), 2ος ο Κωνσταντινίδης Κοσμάς με 1.19.06 ανεξάρτητος και 3ος ο Συμεωνίδης Συμεών με 1.19.55 του συλλόγου ”ΖΕΥΣ” Πιερίας. Στις γυναίκες 1ηη Καλλία Ελένη με 1.39.12 ,με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, 2η η Ελένη Κώστα με 1.57.32 από τον ”ΖΕΥΣ” Πιερίας και 3η η Ζαμπέλη Εφροσύνη με 2.03.12 ανεξάρτητη.

Τις απονομές έκαναν οι Παύλος Θωμαίδης Περιφεριακός Σύμβουλος Κιλκίς, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Κρουσσών Βαφειάδης Θεόδωρος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Επταλόφου Παναγιώτης Αμοιρίδης, η Λουλούδα  Τσαβδαρίδου εκπροσωπώντας τις γυναίκες των Ακριτών Επταλόφου και ο Κώστας Ανδρονικίδης . 

Άξια αναφοράς η συμμετοχή του 73χρονου αθλητή ο οποίος τιμήθηκε από τον Πρόεδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακριτών Επταλόφου για τον τερματισμό του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες αθλητές που τίμησαν το 4ο Απάν Σο Ρακανόπον. Ευχαριστήριο απευθύνει επίσης σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στον αγώνα, στις γυναίκες του συλλόγου που ετοίμασαν τα πλούσια εδέσματα , στα παιδιά του συλλόγου που έπαιξαν μουσική αμέσως μετά τον τερματισμό και σε όλους όσους προέβαλαν τον αγώνα.    

Αθλητές, διοργανωτές και θεατές έδωσαν ραντεβού για το 5ο Απάν Σο Ρακανόπον το Μάιο του 2016».

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από τον αγώνα στη σελίδα στο facebook:  https://www.facebook.com/AKRITESEPTALOFOU/photos_stream

[!%ARTICLE_MODULE_ID:462:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο