Με τον αέρα της WIND, ο Λευτέρης Παρασκευάς στο Arch to Arc

Η WIND στέκεται στο πλευρό του Λευτέρη Παρασκευά, στο πλαίσιο της προσπάθειας του να τερματίσει το Enduroman Arch to Arc για τη μεγάλη φιλανθρωπική καμπάνια «The Extra Mile – Ξεπερνώντας τα Όρια Για Τα Παιδιά».

Share

Ο Λευτέρης Παρασκευάς εγκαινίασε πρόσφατα τη μεγάλη φιλανθρωπική καμπάνια «The Extra Mile – Ξεπερνώντας τα Όρια Για Τα Παιδιά», μέσω μιας σειράς μεγάλων δοκιμασιών, η οποία θα κορυφωθεί με το πιο απαιτητικό τρίαθλο του πλανήτη: το Enduroman, Arch to Arc.

Τον Ιούλιο του 2015, με σημείο εκκίνησης την Μαρμάρινη Αψίδα του Λονδίνου (Marble Arch), ο Λευτέρης θα επιχειρήσει να τρέξει140 χιλιόμετρα από το Λονδίνο έως το Ντόβερ, να κολυμπήσει 33,8 χιλιόμετρα διασχίζοντας το στενό της Μάγχης ως το Καλέ στις ακτές της Γαλλίας και να κάνει ποδήλατο για 289,7 χιλιόμετρα μέχρι το τερματισμό στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι (L’Arc de Triumph)!
Αξίζει να σημειωθεί ότι, μόνο 18 αθλητές παγκοσμίως έχουν τερματίσει τη συνολική απόσταση των 463,5 χιλιομέτρων αυτού του αγώνα και ο Λευτέρης έχει σαν στόχο, όχι μόνο να τερματίσει, αλλά και να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ το οποίο είναι 61 ώρες και 27 λεπτά συνεχούς αγώνα! 

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς του αυτής, ο Λευτέρης έχει ήδη ξεκινήσει εκστρατεία συγκέντρωσης πόρων, μέσω της διαδικτυακής crowd funding πλατφόρμας www.ammado.com/community/154459 για τον σύλλογο ατόμων με κινητικά προβλήματα «ΠΕΡΠΑΤΩ»

Η WIND στέκεται στο πλευρό του Λευτέρη, ο οποίος φιλοδοξεί με τον τρόπο αυτό, να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει τους συνανθρώπους του να συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
84χρονος "πρωτάρης" τερμάτισε στο RUN Greece Ηρακλείου
Ο 84χρονος Βασίλης Στεφανής έτρεξε και τερμάτισε στα 5χλμ. του RUN Greece στο Ηράκλειο
O 38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας επιστρέφει!
Δείτε περισσότερα από τη συνέντευξη τύπου της διοργάνωσης
UA HOVR MEGA 2 CLONE
1:1 FIT FOR EVERY RUNNER
Back to Top