XTERRA Greece Championship 2015 @ RUNNER STORE

Μία νέα συνεργασία ξεκινά ανάμεσα στο XTERRA και το δρομικό κατάστημα Runner Store

Share

Μία νέα συνεργασία ξεκινά ανάμεσα στο XTERRA και το δρομικό κατάστημα Runner Store που βρίσκεται στη Λεωφ. Κηφισίας 37 Α στο Golden Hall.

Το XTERRA, το μεγαλύτερο διεθνές event Off Road Tριάθλου, επιστρέφει για 3η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, στις 20 Ιουνίου 2015 στη μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα.

Το Runner Store, το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα, εξειδικευμένο για το τρέξιμο, διαθέτει πλέον και εξοπλισμό για τριαθλητές, επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο την ήδη τεράστια γκάμα του, η οποία περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ένας δρομέας: παπούτσια και ρούχα, ρολόγια και γυαλιά, συμπληρώματα διατροφής και όργανα αποθεραπείας, σακίδια και ζώνες ενυδάτωσης, φακοί κεφαλής και μπατόν, για όλα τα είδη τρεξίματος. Έτσι στο Runner Store θα βρουν ότι χρειάζονται οι δρομείς στίβου, δρόμου, βουνού, οι σπρίντερς, οι “αντοχητζήδες” οι υπερμαραθωνοδρόμοι και πλέον και οι τριαθλητές αλλά και οι κολυμβητές.

Η περίοδος εγγραφών έχει ξεκινήσει και πλέον μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για τον αγώνα ΧTERRA Greece Championship 2015 στο κατάστημα Runner Store στο Golden Hall.

Όσοι εγγραφούν από το κατάστημα Runner Store θα έχουν έκπτωση 20% στην εγγραφή τους, τόσο στην ατομική, όσο και στην ομαδική συμμετοχή.

Αναλυτικότερα:

Ο κύριος αγώνας, μέρος του Ευρωπαικού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA, περιλαμβάνει 1500m κολύμβηση, 30km ποδηλασία με mountain bike και 10km τρέξιμο.

Κόστος ατομικής συμμετοχής: 75 ευρώ

Με την εγγραφή στο Runner Store το κόστος διαμορφώνεται στα  60 ευρώ.

Κόστος ομαδικής συμμετοχής: 120 ευρώ

Με την εγγραφή στο Runner Store το κόστος διαμορφώνεται  στα 108 ευρώ.

 Στη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί και αγώνας XTERRA Sprint, που περιλαμβάνει 750m κολύμβηση, 15km ποδηλασία με mountain bike και 5km τρέξιμο, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε λιγότερο προπονημένους ή αρχάριους αθλητές να δοκιμάσουν την μοναδική εμπειρία του αγωνίσματος.

Κόστος ατομικής συμμετοχής στο XTERRA Sprint : 40 ευρώ

Με την εγγραφή στο Runner Store το κόστος διαμορφώνεται στα  32 ευρώ.

Κόστος ομαδικής συμμετοχής: 80 ευρώ

Με την εγγραφή στο Runner Store το κόστος διαμορφώνεται  στα 64 ευρώ.

  • Η ομαδική συμμετοχή αποτελείται από 2-3 αθλητές.

Οι εγγραφές λήγουν στις 24 Μαίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση στο www.xterragreece.com

Το  XTERRA συνδυάζει την κολύμβηση με την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο. Το σύνθημα του είναι “Ζήσε Περισσότερα” (Live More) ενθαρρύνοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών και φύλων, να δοκιμάσουν, να προσπαθήσουν, να χαρούν τη συμμετοχή, να εξερευνήσουν, να έρθουν σε επαφή με τη φύση, να γνωρίσουν ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, να παραμείνουν ενεργοί με τον αθλητισμό, να διασκεδάσουν!

Για το λόγο αυτό η ΧTERRA Greece μαζί με το κατάστημα Runner Store οργανώνουν στις 13/05 στις 18:30 στο κατάστημα Runner Store από κοινού,  ένα εισαγωγικό σεμινάριο στο πλαίσιο των σεμιναρίων του καταστήματος  με θέμα:

Τρίαθλο: Μια εναλλακτική μορφή προπόνησης.

 βασικά σημεία προσοχής για το Τρίαθλο.

Προετοιμασία για τον αγώνα XTERRA Greece Championship.

Ανάλυση διαδρομής Αγώνα- Τεχνικές Δυσκολίες –Σημεία προσοχής.

Κώστας Κουμάργιαλης – Race Director XTERRA Greece.

 Το σεμινάριο έχει ως στόχο την προετοιμασία των αρχάριων αθλητών για την ασφαλέστερη συμμετοχή τους τον αγώνα,  την επίλυση διαφόρων ερωτήσεων, την ανάλυση της διαδρομής, την αντιμετώπιση πιθανών τεχνικών δυσκολιών καθώς και την επισήμανση σημείων προσοχής του αγώνα.

Για ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο επισκεφθείτε τη σελίδα:

http://www.runnerstore.gr/seminars.html

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Πιστοποιητικά συμμετοχής-επίδοσης & προσωποποιημένες φωτογραφίες
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 27-28 Απριλίου
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο