Η bwin για ακόμη μία χρονιά σε ένα «ξεχωριστό» Spetsathlon!

Έδωσε το παρών η ομάδα της bwin στο Λουτράκι

Share

H bwin πιστή στη στρατηγική της συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και τα αθλητικά δρώμενα της χώρας βρέθηκε στο Spetsathlon, που «μετακόμισε» στο Λουτράκι.

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή μόλις 100 αθλητών, διεξάχθηκε το πρώτο τρίαθλο για το 2020 το οποίο έλαβε χώρα στην παραλία του Λουτρακίου.  Βασικός παράγοντας της επιτυχίας ήταν τόσο η αυστηρή τήρηση του πρωτοκόλλου υγιεινής όσο και ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων!

Η ομάδα της bwin ήταν για ακόμη μία φορά παρούσα και αγωνίστηκε με  ιδιαίτερο ζήλο στο triathlon sprint που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου. Η ομάδα της bwin αποτελούταν από τον πρωταθλητή κολύμβησης Στέφανο Δημητριάδη που αγωνίστηκε στο κολύμπι (750μ)  και το τρέξιμο (5km) και τον Ολυμπιονίκη του windsurfing Βύρωνα Κοκκαλάνη που ξεχώρισε με την εξαιρετική εμφάνισή του στο ποδήλατο (20km).

Η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, Ιωάννα Μπερίου δήλωσε: « Είναι ιδιαίτερες οι στιγμές που βιώνουμε, ωστόσο θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να στηρίξουμε τη διοργάνωση για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Για τη διεξαγωγή του αγώνα, επιμείναμε ιδιαίτερα στην αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής καθώς προέχει η ασφάλεια όλων μας. Τέλος, παραμένουμε σταθεροί στη φιλοσοφία μας να στηρίζουμε τον επαγγελματικό αλλά και ερασιτεχνικό αθλητισμό σε όλη την Ελλάδα και ευχόμαστε να επιστρέψουμε σύντομα σε πολυπληθείς διοργανώσεις.».

Περισσότερα για το πρόγραμμα χορηγικών δράσεων, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10ος Επετειακός Ημιμαραθώνιος Χίου - Προσφορές μετακίνησης
Η Attica group, Blue Star Ferries & Hellenic Seaways, Μεγάλος Χορηγός του αγώνα
SNF Nostos Run 2022 - Αποτελέσματα
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων 6 & 10χλμ.
Kifissia Runners in the Night
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο