Ios Adventure 2020

Δράσεις στα πλαίσια του Εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας

Share

Η διοργάνωση του Ios Adventure μας ενημερώνει για τις δράσεις της στο πλαίσιο εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας.

«Με τη σταδιακή άρση των μέτρων και την επιστροφή στην κανονικότητα, εμείς εδώ στο Ios Adventure ετοιμαζόμαστε να υλοποιήσουμε μια σειρά από νέες δράσεις για μικρούς και για μεγάλους.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, κατόπιν αιτήματος μας, έθεσε και φέτος το event υπό την αιγίδα της. Στα πλαίσια εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας, θα πραγματοποιηθούν δύο δράσεις αγωνιστικής τοπογραφίας – κυνήγι θησαυρού, για μικρούς και για μεγάλους, το Σάββατο 20 Ιουνίου στην παραλία του Μυλοπότα (περιοχή Far Out) και την Κυριακή 21 Ιουνίου, στη Χώρα, με δωρεάν συμμετοχή.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν τιμητικά  διπλώματα της Ολυμπιακής Ημέρας, υπογεγραμμένα από τους Προέδρους κκ. Tomas BACH, ΔΟΕ &  Σπύρο Καπράλο, της ΕΟΕ.

Όσοι λοιπόν θα βρίσκεστε στην Ίο την περίοδο αυτή, είσαστε προσκεκλημένοι να συμμετέχετε στις δράσεις μας, οι οποίες αποτελούν προάγγελο για τα νέα αγωνίσματα του Ios Adventure, που θα πραγματοποιηθεί 19-20 Σεπτεμβρίου.

Τα αγωνίσματα και η προκήρυξη των αγώνων, θα ανακοινωθούν σύντομα. Μέχρι τότε μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter που βρίσκεται στην ιστοσελίδα https://iosadventure.gr/ και στη σελίδα μας στο facebook.

Το αθλητικό event Ios Adventure, αποτελεί συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Δείτε βίντεο από τους αγώνες του Ios Adventure 2019 εδώ

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι η διοικούσα Ολυμπιακή Επιτροπή της Ελλάδας και  μία από τις παλαιότερες Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές του κόσμου. Ιδρύθηκε το 1894 και αναγνωρίστηκε το 1895. Αρμοδιότητες της Ε.Ο.Ε. είναι η εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή,  (Δ.Ο.Ε.) η επιλογή των αθλητών και η εποπτεία της ελληνικής συμμετοχής στους Θερινούς και Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, στα προολυμπιακά τουρνουά, στους Μεσογειακούς Αγώνες, στην Ολυμπιάδα Νέων καθώς και σε οποιαδήποτε διοργάνωση αρμοδιότητας της Δ.Ο.Ε. Αποτελεί τον φορέα προώθησης και προστασίας της ολυμπιακής Ιδέας και του φίλαθλου πνεύματος στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Πολιτεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ από την Δάφνη Λαβασά στα 10.000μ.!
Εξαιρετική εμφάνιση από την Ελληνίδα δρομέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο