13ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα – Αναβολή αγώνα

Η ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Αναβάλλεται και ο 13ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» που είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Κυριακή 15 Μαρτίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Αναβολή του 13ου Αγώνα Δρόμου Καλαμπάκα – Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» και διεξαγωγή σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με το Άρθρο 1 της απόφασης Δ1α/ΓΠ.οικ.15954 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 726 της 8/3/2020, η κυβέρνηση αποφάσισε «την προσωρινή απαγόρευση παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο της Επικράτειας, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, από 9.3.2020 έως και 22.3.2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, κατά τα αναφερόμενα από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19».

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους πολίτες, ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων ανακοινώνει την αναβολή του 13ου Αγώνα Δρόμου Καλαμπάκα – Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» προκειμένου να μην επεκταθούν φαινόμενα ανησυχίας, παράλληλα με το μέγιστο αγαθό, τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

Ο 13ος Αγώνας Καλαμπάκα – Τρίκαλα θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και θα γνωστοποιηθεί μέσω δελτίου τύπου.

Οι εγγραφές όλων των συμμετεχόντων αθλητών ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία που θα οριστεί. Εφόσον ο αγώνας δεν αναβάλλεται με υπαιτιότητα των διοργανωτών και με βάση τα προαναφερόμενα, όσοι δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στην νέα ημερομηνία διεξαγωγής θα μπορούν είτε να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους (μετάλλιο, τεχνικό μπλουζάκι) είτε να μεταβιβάσουν τη συμμετοχή τους σε άλλο αθλητή. Δεν είναι δυνατή η επιστροφή του αντιτίμου.

Η Οργανωτική Επιτροπή 13ου Αγώνα Δρόμου Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θ. Σταμόπουλος».

Ενημερωθείτε για τους υπόλοιπους αγώνες πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Ημιμαραθώνιος Κρήτης ετοιμάζεται! Πληροφορίες και το μήνυμα της διοργάνωσης
Διαβάστε το μήνυμα των διοργανωτών και τις τελευταίες πληροφορίες για τον αγώνα
Ξεκινά το 40ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ
Λίγες ώρες για την εκκίνηση του αγώνα
Δρόμος Μνήμης των Σφαγών της Χίου 1822 -2022 Λαμπαδηδρομία
Δείτε το βίντεο, φωτογραφίες και ό,τι έγινε στην εκδήλωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο