Πραγματοποιήθηκε η διημερίδα στο Καστράκι Γρεβενών

Δείτε το δελτίο του ΣΔΥ Γρεβενών

Share

Ακολουθεί το δελτίο του ΣΔΥ Γρεβενών σχετικά με τη διημερίδα που διοργάνωσε:

«Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας και Περιπατητών Γρεβενών, διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 14-15/12 διημερίδα αθλητικού περιεχομένου. Το Σάββατο το απόγευμα στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου, η Βιβή Κατσαρού διατροφολόγος-διαιτολόγος και μέλος του συλλόγου μας, έδωσε τις πολύτιμες “Πρακτικές συμβουλές για αθλούμενους-δρομείς” με μια μεστή παρουσίαση, λύνοντας όλες τις απορίες των παρευρισκομένων όσων αφορά τη σωστή διατροφή τους. Στη συνέχεια ο Δημήτρης Τζεφαλής, καθηγητής φυσικής αγωγής, προπονητής δρόμων αντοχής και συγγραφέας του βιβλίου BEST SELLER “Φέρνοντας κοντά τις μεγάλες αποστάσεις”, ανέλυσε λεπτομερώς με μοναδικό τρόπο τα θέματα του προγράμματος, απαντώντας και αυτός παράλληλα σε όλα τα ερωτήματα των παρευρισκομένων. Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί ενδιαφερόμενοι που αποζημιώθηκαν στο έπακρο από το αποτέλεσμα. Μεταξύ των άλλων, παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι, Μπόλης Δημήτρης και Κατσάλης Αλέξανδρος, που δήλωσαν την απόλυτη ικανοποίηση τους και διαβεβαίωσαν πως θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια του συλλόγου για οποιαδήποτε εκδήλωση διοργανώνει.

Την Κυριακή το πρωί στο Καστράκι, έγινε ομαδική προπόνηση υπό τις οδηγίες και τις πολύ ωραίες συμβουλές του Δημήτρη Τζεφαλή που μετέδωσε τις γνώσεις του με  την ιδιαίτερη ικανότητα που τον διακρίνει και το χάρηκαν με το παραπάνω όσοι συμμετείχαν,καθώς έμαθαν σημαντικά πράγματα για να απολαμβάνουν περισσότερο το χόμπι τους, βελτιώνοντας παράλληλα τις επιδόσεις τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας,και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους δύο ομιλητές μας. Σας περιμένουμε σύντομα στην επόμενη εκδήλωση μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο