Τελευταία νέα από το “Τρέχω για την Κατερίνη”

Ο Πιερικός και η μορφή του αείμνηστου εμβληματικού παράγοντα Θεόδωρου Χατζόγλου στο μετάλλιο της αθλητικής γιορτής

Share

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών:

“Αποτελεί διαχρονικά τον πρεσβευτή του ποδοσφαίρου της Κατερίνης και της ευρύτερης περιοχής. Ο λόγος για τον Πιερικό, που γεννήθηκε από την συνένωση του Μ.Αλεξάνδρου και του Ολύμπου στις 11 Απριλίου 1961. Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής της διοργάνωσης, το ιστορικό έμβλημα του Πιερικού, θα αποτυπώνεται στη μία όψη του μεταλλίου της φετινής αθλητικής γιορτής: «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».

Στη δεύτερη όψη με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από τον θάνατό του, θα αποτυπώνεται η μορφή του αείμνηστου Θεόδωρου Χατζόγλου, του πλέον εμβληματικού παράγοντα στην ιστορία των μελανολεύκων, διοικητικού ηγέτη του Μ. Αλεξάνδρου, πρωτεργάτη της γέννησης του Πιερικού. Ενός ανθρώπου με έντονη, πολυεπίπεδη κοινωνική δράση και προσφορά στην Κατερίνη και την Πιερία ευρύτερα.

Εν τω μεταξύ με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα, ο οποίος  με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, από τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Ήδη οι εγγραφές 40 ημέρες πριν την μεγάλη αθλητική γιορτή ξεπερνούν κάθε προσδοκία. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) θα γίνονται στο επισυναπτόμενο link:

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=70c2638fdc269045c6d95db00afbb878&l=GR&g=0

ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΦΟΡΕΙΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ κ.α. μπορούν για διευκόλυνσή τους, να αποστέλλουν και ηλεκτρονικά τις ομαδικές τους συμμετοχές στο email: [email protected] αναγράφοντας ονοματεπώνυμο αθλητή – αθλήτριας, όνομα φορέα και ένα τηλέφωνο υπεύθυνου – επικοινωνίας για όλη την ομάδα.

H ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Προλάβετε και εξασφαλίστε τη θέση σας εγκαίρως, καθώς είναι βέβαιο ότι οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία !

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2351047445 (Γραφείο Τύπου – Νικηφόρος Γκόλτσιος, email [email protected]), (Ο.Π.Π.Α.Π.: Γιώργος Μίχος).

Για πληροφορίες, που αφορούν τις ομαδικές συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε, στον πρόεδρο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», Αλέξανδρο Πούλιο, τηλ. Επικοινωνίας: 6976692445, καθώς και στον Ευάγγελο Γερομιχαλό (Αντιπρόεδρο  Δ.Σ. ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ»), τηλέφωνο: 6977 753 739.

Επίσης, για διευκρινίσεις, πληροφορίες στο email [email protected].

Πληροφορίες μπορείτε να αντλείτε και από τις ιστοσελίδες α)του Δήμου Κατερίνης: www.katerini.gr  & β) του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»: www.zeusrunnersclub.gr.

Πηγή φωτογραφίας του αείμνηστου Θεόδωρου Χατζόγλου: το βιβλίο του συμπολίτη μας Παρασκευά Καλπακτσόγλου, με τίτλο «Το σπίτι μου… Η γειτονιά μου…. Η πόλη μου…» – Κατερίνη 2015.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο