Ξεκίνησαν οι εγγραφές για όλους τους αγώνες του Pedion Areos Park Run Series

Το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα τρέχουμε στο Πεδίον του Άρεως

Share

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα της σειράς Pedion Areos Park Run Series που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Αυγούστου η διοργάνωση ανανεώνει το ραντεβού της με τους δρομείς και για τις επόμενες αγωνιστικές εξορμήσεις.

Για όσους δρομείς δεν έζησαν αυτή την εμπειρία αλλά και για όσους συμμετείχαν και θέλουν να την ξαναζήσουν υπάρχουν ακόμα τέσσερις ευκαιρίες να τρέξουν και να προσφέρουν έως το τέλος του χρόνου.

Οι υπόλοιποι αγώνες της σειράς θα διεξαχθούν:
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, Εκκίνηση Άγαλμα Αθηνάς στις 09:30
Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019, Εκκίνηση Άγαλμα Αθηνάς στις 09:30
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, Εκκίνηση Άγαλμα Αθηνάς στις 10:00
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, Εκκίνηση Άγαλμα Αθηνάς στις 10:30

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για όλους τους αγώνες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Για να δηλώσετε και εσείς συμμετοχή και να δείτε την προκήρυξη πατήστε εδώ.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μία  νέα σειρά αγώνων δρόμου 5,005 χλμ. εντός του πάρκου του Πεδίον του Άρεως με κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς όλα τα έσοδα από το κόστος συμμετοχής θα διατεθούν για την ενίσχυση του σωματείου MDA Ελλάς.
Τη σειρά διοργανώνουν η ALL ABOUT RUNNING και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας, με την υποστήριξη και την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.     

Ο στόχος της δράσης αυτής είναι τριπλός:
Να δώσει μία νέα πνοή στο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης. Η διοργάνωση μιας αθλητικής δραστηριότητας σε τακτά χρονικά διαστήματα θα συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της εικόνας του πάρκου, καθιστώντας το αθλητικό προορισμό. Η συμμετοχή στους αγώνες της σειράς θα αποτελεί κίνητρο για τους κατοίκους της πόλης να επισκεφτούν το πάρκο και να το δουν με άλλο μάτι.
Να φέρει σε επαφή σε τακτά χρονικά διαστήματα τους κατοίκους της πόλης με την άθληση και συγκεκριμένα με το τρέξιμο, την πιο απλή μορφή του, δίνοντας τους το κίνητρο και την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες της σειράς και να παρακολουθούν τη βελτίωσή τους μέσα στη διάρκεια της χρονιάς.
Να προσφέρει σημαντική βοήθεια για έναν κοινωνικό σκοπό, όπως η υποστήριξη του σωματείου MDA Hellas, που βοηθά εκατοντάδες άτομα με νευρομυικά και κινητικά προβλήματα σε όλη την Ελλάδα    

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.parkruns.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3η Γιορτή Βουνού «Farmakas Mountain Running»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Run Greece 2024 – Ηράκλειο
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο