Το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Share

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Ανδρών – Γυναικών στην Πάτρα. Πρόκειται για την 105η διοργάνωση σε επίπεδο ανδρών και την 83η γυναικών.

Στα αγωνίσματα των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του πολυνίκη του θεσμού Ανδρέα Δημητράκη στα 1.500μ. αλλά και του Μάρκου Γκούρλια που θα δοκιμάσει την τύχη του στο ίδιο αγώνισμα, και πιθανότατα όχι στα 5.000μ., όπου θα δούμε τον 20χρονο Μάριο Αναγνώστου, λίγες μέρες μετά το μεγάλο ρεκόρ στα 10.000μ. αλλά και τον Κώστα Σταμούλη.

Στα 800μ. των ανδρών αναμένεται συναρπαστική κούρσα με τους Κεραμά, Κοτίτσα και Καλάκο να αποτελούν τα μεγάλα φαβορί.

Στις γυναίκες, η αναμέτρηση της Αναστασίας Μαρινάκου και της Ελληνοαμερικανίδας Τόρι Τσόλις μπορεί να παράξει καλές επιδόσεις στα 1.500μ., ενώ στα 5.000μ η νίκη θα κριθεί λογικά λίγο κάτω από τα 17 λεπτά με την μαραθωνοδρόμο Γκλόρια Πριβιλέτζιο να είναι στα φαβορί, και τη νεάνιδα Δάφνη Λαβασά να έχει την καλύτερη φετινή επίδοση από τις συμμετέχουσες. 

Στα υπόλοιπα αγωνίσματα χωρίς αμφιβολία η παρουσία της Κατερίνας Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ μαγνητίζει τα βλέμματα των φίλων του στίβου, και όχι μόνο, ενώ θα λάβουν μέρος κι άλλοι κορυφαίοι Έλληνες και Ελληνίδες αθλήτριες όπως ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Κώστας Δουβαλίδης, η Βούλα Παπαχρήστου κ.ά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο