Μεταγωνιστικό δελτίο 2ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές»

Δείτε το δελτίο της διοργάνωσης

Share

Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης του 2ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές».

«Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής και υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT, διοργάνωσε τον 2ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΚΟΥ «Νυχτερινές Διαδρομές» 5km και περπάτημα 1700μ, στα πλαίσια των δράσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου και καταπράσινου Πάρκου στο Πεδίο του Άρεως, ένα Πάρκο ορόσημο της Αθήνας. στο κέντρο της πόλης μας.

Το απόγευμα του Αγώνα, η ομάδα των εθελοντών «έπιασε δουλειά» για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών, δίδοντας τα νούμερα συμμετοχής, αλλά και για το στήσιμό του, ώστε να διεξαχθούν όλα ομαλά και, κυρίως, έγκαιρα.

Το Πάρκο πλημμύρισε από κόσμο πολύ νωρίτερα της εκκίνησης κι έτσι οι 400 περίπου  φίλοι  – δρομείς / περιπατητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να φωτογραφηθούν, αλλά και να χαρούν το μοναδικό τοπίο που προσφέρει. 

Πέραν των αθλητών και περιπατητών, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, από την Περιφέρεια Αττικής, τον πολυτιμότερο Αρωγό του Αγώνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, κ. Χρήστος Καραμάνος, ο οποίος, μάλιστα, συμμετείχε και στον Αγώνα, δίδοντας, μ’ αυτόν τον τρόπο, μία θετική κι ελπιδοφόρα «ανάσα» στα δρώμενα του Πάρκου. Από πλευράς Συλλόγων της Ε.Ο.Λ.Σ.Μ.Α_Υ  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, η Πρόεδρος του «αδελφού» Συλλόγου ΣΔΥ Αθηνών και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, κα Ελένη Μπερτσάτου, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτικής Αττικής, κ. Σταύρος Τσιμακίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου, κ. Μιχάλης  Σημιριώτης.

Η εκκίνηση των 5km δόθηκε από τον Πρόεδρο του διοργανωτή Συλλόγου Α.Π.Σ. Αθηναίοι Δρομείς, κ. Γιώργο Διαμαντή με τη δύση του ηλίου, στις 20:51. Δρομείς όλων των ηλικιών έτρεξαν εντός του Πάρκου του Πεδίου του Άρεως, κάνοντας τρεις στροφές κι απολαμβάνοντας την ομορφιά του αλλά και τη συμμετοχή τους στον Αγώνα.

Στις 21:30 ξεκίνησαν οι περιπατητές, διανύοντας την κυκλική διαδρομή του Πάρκου, 1700m.

Μετά το πέρας των αγωνισμάτων, δόθηκαν στους συμμετέχοντες μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα, νερά και vikos cola, ευγενική προσφορά της Εταιρείας ΒΙΚΟΣ, μπανάνες DOLE και ξηροί καρποί ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ.

Ακολούθως, πήραν σειρά οι βραβεύσεις / απονομές των τριών πρώτων ανδρών και τριών πρώτων γυναικών στα 5km, όπου η Εταιρεία SKECHERS πρόσφερε από ένα ζευγάρι παπούτσια στον πρώτο άνδρα και στην πρώτη γυναίκα καθώς και τεχνικό ρουχισμό στον δεύτερο / τρίτο άνδρα και δεύτερη / τρίτη γυναίκα. Στη συνέχεια, έγιναν κληρώσεις, όπου η Εταιρεία OUTRUN, πάντα δίπλα στις δράσεις του διοργανωτή Συλλόγου, πρόσφερε τρείς ζώνες για τζελάκια WANTALIS και το κατάστημα BARONI, ένα μπλουζάκι polo.

Για την ιστορία

ΑΝΔΡΕΣ

  1. ΚΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ- 19:29 ΠΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ           
  2. ΓΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 19:56 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
  3. ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – 19:58 ΑΠΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

  1. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΕΦΕΛΗ – 21:08 ΑΘΗΝΑ
  2. ΚΥΠΡΗ ΟΛΓΑ – 21:34 ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΟΧΩΣΤΟΥ
  3. ΤΣΑΜΤΣΟΥΡΗ ΝΑΤΑΛΙΑ – 22:18 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

Η βραδιά έκλεισε με ακόμη μεγαλύτερη ζωντάνια, με party, live μουσική από τους Mr mojo running που έδιναν τον παλμό καθ’ όλη τη διάρκεια του Αγώνα, καθώς και μπύρα FIX ΑΝΕΥ, κρασί Νεμέας κι αλμυρά snacks για όλους.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ο.Ε. του Αγώνα νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες που γέμισαν χρώμα, χαμόγελα και χαρούμενες φωνές το Πάρκο, τους εθελοντές για την πολύτιμη προσφορά και τη δυναμική τους στη διοργάνωση και διεξαγωγή του Αγώνα, καθώς κι όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στο Πεδίου του Άρεως στο πλευρό των Αθηναίων Δρομέων.

Το σύνθημα είναι ένα και διττό: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ κι ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ.

Ανανεώνουμε από τώρα το ραντεβού μας για το βραδάκι του Σαββάτου 27 Ιουνίου 2020».

Για να δείτε το πλήρες δελτίο και τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της διοργάνωσης πατήστε εδώ.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1494:%!]

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο