Χρήσιμες πληροφορίες για το Skiritida R4n

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής και πρόγραμμα της διοργάνωσης

Share

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της διοργάνωσης του Skiritida R4n σχετικά με την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής και πολλών χρήσιμων πληροφοριών.

«Την Κυριακή 23 Ιουνίου η Αρκαδία και όχι μόνο, θα κινηθεί σε ρυθμούς Skiritida Run! Το μεγάλο αθλητικό πολιτιστικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο Δάσος Σκιρίτιδας για τέταρτη σερί χρονιά, έρχεται για να δώσει χρώμα και ζωή σε μια πανέμορφη περιοχή της Πελοποννήσου.

Η έναρξη του SKIRITIDA RUN #4 ουσιαστικά δίνεται και αυτή τη χρονιά με το περίπτερο της διοργάνωσης το οποίο θα λειτουργεί στην Πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη.
Από το απόγευμα της Παρασκευής (21/06) και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (22/06) οι δρομείς θα μπορούν να παραλαμβάνουν τον εξοπλισμό τους από το πιο κεντρικό σημείο της Τρίπολης την Πλατεία Πετρινού.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (21/06): 17:00 – 21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ (22/06): 11:00 – 21:00

Για τους εκτός Νομού συμμετέχοντες δρομείς οι οποίοι θα ταξιδέψουν αυθημερόν στην Αρκαδία, θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του εξοπλισμού συμμετοχής τους, την ημέρα του αγώνα από την Αρκαδική Οικολογική Φάρμα (τερματισμός) από τις 14:00 μέχρι τις 15:00.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής
Στο email που έχει αποσταλεί στους συμμετέχοντες από τη διοργάνωση θα βρείτε τα στοιχεία που έχετε δηλώσει, και ο αριθμός συμμετοχής σας τον οποίο θα πρέπει να αναζητήσετε στην γραμματεία του αγώνα στην Πλατεία Πετρινού.

Πρόγραμμα αγώνα

Κυριακή 23 Ιουνίου
14:00 – 15:00 Παραλαβή πακέτου συμμετοχής από την Αρκαδική Οικολογική Φάρμα (τερματισμός)
17:00 μ.μ. Εκκίνηση αγώνα Ημιμαρθωνίου
17:30 μ.μ. Εκκίνηση αγώνα 10 χλμ.
17:30 μ.μ. Εκκίνηση αγώνα 5 χλμ.
17:30 μ.μ. Εκκίνηση αγώνα 1 χλμ. για παιδιά Δημοτικού Σχολείου

Μεταφορά στο σημείο Εκκίνησης
Η Οργανωτική Επιτροπή του Skiritida Run σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Tsioros Travel, αναλαμβάνουν τη μετακίνηση των δρομέων από την Τρίπολη στα σημεία Εκκινήσεων και Τερματισμού, και αντίστροφα, τη Κυριακή 23 Ιουνίου, ημέρα διεξαγωγής των δρομικών αγώνων.
Η αναχώρηση με πούλμαν για τα σημεία εκκίνησης είναι προγραμματισμένη για τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής (23/06) από την Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.

Όσοι εγγεγραμμένοι δρομείς θέλουν να μετακινηθούν με πούλμαν, μπορούν να το δηλώσουν με e-mail στην διοργάνωση, στο [email protected], ή στο περίπτερο στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη από τις 19/6/2019 ως τις 22/6/2019.

Επίσης, οι δρομείς οι οποίοι θα έχουν το δικό τους μεταφορικό μέσο, καλούνται να βρίσκονται στο πάρκινγκ της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας το αργότερο μέχρι τις 15:00 προκειμένου να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους και από εκεί με πούλμαν θα μεταφερθούν στα σημεία αφετηρίας. Όλα τα πούλμαν θα αναχωρήσουν για τις αφετηρίες το αργότερο μέχρι τις 16:00.

Οι οδηγοί-συνοδοί θα πρέπει να αφήσουν τους δρομείς στα σημεία εκκίνησης, το αργότερο δύο ώρες πριν τον αγώνα (15:30) και στην συνέχεια να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους στο πάρκινγκ της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας (πλησίον του τερματισμού του Skiritida Run).

*Ο επαρχιακός δρόμος από την Τ.Κ. Βλαχοκερασιάς ως την Τ.Κ. Κολλινών θα κλείσει στις 15:00, και θα παραμείνει κλειστός ως τις 20:00.
Οι δρομείς καλούνται να βρίσκονται στην περιοχή διεξαγωγής του αγώνα το αργότερο μέχρι τις 15:00.
Δε θα επιτρέπεται η στάθμευση Ι.Χ. αυτοκινήτων πλησίον της αφετηρίας των αγώνων.
Όσοι δρομείς δε βρίσκονται εγκαίρως στον χώρο αναχώρησης των λεωφορείων δε θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Χρονομέτρηση
Στον αγώνα θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα MyLaps, Bib Tag, όπου το chip βρίσκεται κολλημένο πίσω από τον αριθμό συμμετοχής σας, το οποίο δεν θα πρέπει να επιστρέψετε μετά τον αγώνα.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας και να χρονομετρηθείτε θα πρέπει να τοποθετήσετε τον αριθμό συμμετοχής σας στο ύψος του στήθους (παραμάνες θα υπάρχουν μέσα στον φάκελο που θα παραλάβετε), να μην τον καλύψετε με κάποιο ρούχο και να μην το αλλοιώσετε με κανέναν τρόπο. Σταθμός χρονομέτρησης θα υπάρχει και στην αναστροφή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο