PARLEY EXCLUSIVE EVENT: Τρέχουμε δίπλα στη θάλασσα, για τη θάλασσα

Δήλωσε συμμετοχή στο ξεχωριστό event των adidas Runners Athens και της Intersport

Share

Αν είσαι από τους δρομείς με οικολογικές ευαισθησίες, από αυτούς που τους ενδιαφέρουν τόσο η γενικότερη προστασία του περιβάλλοντος όσο και η προστασία των ωκεανών από τη ρύπανση από τα πλαστικά, τώρα είναι η ευκαιρία σου να δείξεις τη στήριξή σου… τρέχοντας και διασκεδάζοντας.
Τo κίνητρο σε όλους εμάς να συμμετέχουμε σε ένα ξεχωριστό event δίπλα στη θάλασσα δίνουν οι adidas Runners Athens και η INTERSPORT, που επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και επιπλέον των εβδομαδιαίων τους running προπονήσεων σε Μαρούσι και Γλυφάδα.
Το μεγαλύτερο running connunity της Αθήνας και η μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών ειδών ενώνουν τις δυνάμεις τους με αφορμή το παγκόσμιο κίνημα RUN FOR THE OCEANS, καλώντας όλους τους δρομείς να ζήσουν στιγμές καλοκαιρινής ευεξίας συμμετέχοντας στο PARLEY EXCLUSIVE EVENT.

To ραντεβού δίνεται το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου με σημείο συνάντησης το κατάστημα INTERSPORT στη Γλυφάδα (Λεωφ. Βουλιαγμένης 100), με τους συμμετέχοντες να καταλήγουν στον μαγευτικό χώρο του Septem Prive.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ξεχωριστά προπονητικά sessions διαφορετικής έντασης. Ο κάθε ενδιαφερόμενος το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει μεταξύ των: 

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1481:%!]

Women Run & Yoga
Αναζωογονητικό yoga session αποκλειστικά για γυναίκες. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 19:30 από την παραλία του Septem Prive με χαλαρό τρέξιμο, με την yoga instructor, Αλεξάνδρα Ρίζου να υποδέχεται μετά τις συμμετέχουσες, έχοντας σαν στόχο να μεταδώσει τη γαλήνη σε κάθε τους κύτταρο. 

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1483:%!]

Run & Strength
Αν πάλι είσαι από τους δρομείς που είναι λάτρεις της έντασης θα πρέπει να κάνεις υπομονή ως τις 20:00 που ξεκινά το κατάλληλο πρόγραμμα για εσένα. Το συγκεκριμένο session ξεκινά με το αναγκαίο τρέξιμο για ζέσταμα και μετά ο strength coach, Zarou, αναλαμβάνει να ανεβάσει την ενέργεια στα ύψη με το πιο δυναμικό workout. 

Πολλά περισσότερα από ένα αθλητικό event
To PARLEY EXCLUSIVE EVENT, όμως, δεν μένει μόνο στα παραπάνω αλλά αποτελεί μία ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας. Συγκεκριμένα, για κάθε adidas women που θα πάρει μέρος θα παραλάβει το δικό της Parley παγούρι, ενώ με τη βοήθεια της blogger Αλεξάνδρας Διονά θα δημιουργήσουν τα δικά τους organic και eco-friendly body & face scrubs. Δροσερά κοκτέιλ και υγειινά σνακ περιμένουν όλους τους συμμετέχοντες στο chill-out party, με «ειδίκευση» στην αναπλήρωση ενέργειας, ενώ το event συμπληρώνουν παράλληλες εκδηλώσεις όπως η δυνατότητα παρακολούθησης live mural painting.

Ο δρομικός εξοπλισμός… που προστατεύει τις θάλασσες
Ξεχωριστό ρόλο στο event, όπως είναι φυσικό, θα έχουν τα Alphabounce + Parleyόπου όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τις μοναδικές τους, δρομικές ιδιότητες.
Τα ολοκαίνουρια παπούτσια της adidas, που έχουν δημιουργηθεί από νήμα Parley Ocean Plastic από ανακυκλωμένο πλαστικό, μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα αλλά και στο eShop της INTERSPORT.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή
Για να δηλώσεις συμμετοχή στο PARLEY EXCLUSIVE EVENT απλά κατέβασε, εντελώς δωρεάν, την εφαρμογή Runtastic, μπες στο Group των adidas Runners Athens και κάνε join στο ξεχωριστό event.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.
Κάνε join στο Facebook Group των adidas Runners Athens αλλά και στο Facebook page της INTERSPORT για να μαθαίνεις όλα τα νέα!

#adidasRunnersAthens
#RunForTheOceans
#Parley

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο