Χρήσιμες πληροφορίες για το Tinos Running Experience 2019

Όλα έτοιμα για την πέμπτη διοργάνωση

Share

Όλα έτοιμα για την πέμπτη διοργάνωση του Tinos Running Experience. Δείτε παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες:

«Όλα είναι έτοιμα για την πέμπτη διεξαγωγή του TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2019, και το πανέμορφο νησί της Τήνου είναι έτοιμο να σε υποδεχθεί και να σου προσφέρει μία ξεχωριστή αθλητική εμπειρία.
Θα θέλαμε λοιπόν να σε ενημερώσουμε σχετικά με τις λεπτομέρειες που αφορούν στη διαδικασία και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Pasta party
Και φέτος την παραμονή του αγώνα, Παρασκευή 7 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί Pasta Party, με δωρεάν συμμετοχή για όλους τους δρομείς και τους συνοδούς τους. 
Το Pasta Party θα γίνει στο χωριό Λουτρά, στον προαύλιο χώρο της Μονής Ουρσουλινών, και οι συμμετέχοντες με τους συνοδούς τους θα έχουν την δυνατότητα  να μετακινηθούν δωρεάν με λεωφορεία της διοργάνωσης από το λιμάνι της Τήνου, μπροστά από  το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο.
Τα δρομολόγια έχουν ως εξής:1) 21:15, 2) 21:45, 3) 22:15
Παρακαλούμε να προτιμήσετε τα πρώτα δρομολόγια, ώστε το τελευταίο να εξυπηρετήσει τους αθλητές και τους συνοδούς του βραδινού πλοίου.
Συμβουλή: Καλό θα είναι να έχεις μαζί σου κάποιο μπουφάν ή ζακέτα καθώς λόγω της θέσης που βρίσκεται το χωριό και της ώρας, ενδέχεται η θερμοκρασία να είναι σχετικά χαμηλή για την εποχή.

Μονοπάτι
Τριπόταμος – Μουντάδος – Βακέτα – Χώρα Τήνου
Ακόμα την Κυριακή 9 Ιουνίου, θα υπάρχει για τους αθλητές και τους συνοδούς τους μία προαιρετική δράση, σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο “ΑΙΝΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ”, να περπατήσουν σε ένα από τα πολλά αναγνωρισμένα μονοπάτια του νησιού, γνωρίζοντας και απολαμβάνοντας τη φύση του μέσα από ένα άλλο είδος τουρισμού που αναπτύσσεται  στην Τήνο, τον περιπατητικό τουρισμό. Οι συμμετέχοντες με τους συνοδούς τους θα έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν με λεωφορεία της διοργάνωσης από το λιμάνι της Τήνου, μπροστά από  το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο στις 08:00.

Για να επιτύχουμε την καλύτερη οργάνωσή τους παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, για εσάς και τους συνοδούς σας πατώντας εδώ μέχρι και την Πέμπτη 6 Ιουνίου.

Παροχές
Σου θυμίζουμε ότι έχουμε εξασφαλίσει για σένα αλλά και τους συνοδούς σου, σημαντικές εκπτώσεις τόσο από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για τη μεταφορά σας, όσο και από μια σειρά επιχειρήσεων του νησιού σχετικά με τη διαμονή και τη διατροφή σας.

Για τις παραπάνω προσφορές θα πρέπει να έχετε μαζί σας τις διαπιστεύσεις της διοργάνωσης τις οποίες μπορείτε να τις παραλάβετε από την γραμματεία του αγώνα που θα λειτουργήσει την Παρασκευή 7 Ιουνίου 11:00 με 19:00 και το Σάββατο 8 Ιουνίου από τις 10:00 μέχρι και τις 15:30 στην Πλατεία Παντανάσσης (μαρμάρινη πλατεία) στο σημείο που ξεκινά από το λιμάνι ο δρόμος για την Παναγία της Τήνου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω αλλά και λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα μπορείς να βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του tinosrunningexperience.gr 

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής
Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργήσει το Σάββατο 8 Ιουνίου από τις 10:00 μέχρι και τις 15:30 στην Πλατεία Παντανάσσης (μαρμάρινη πλατεία) στο σημείο που ξεκινά από το λιμάνι ο δρόμος για την Παναγία της Τήνου, από όπου θα μπορέσετε να παραλάβετε τον αριθμό και το chip χρονομέτρησης και το αναμνηστικό t-shirt συμμετοχής

Μετάβαση στον χώρο της εκκίνησης

Ημιμαραθώνιος
Η εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου θα πραγματοποιηθεί από το θεατράκι στο χωριό Βώλαξ στις 17:30.

Η διοργάνωση θα διαθέσει λεωφορεία για τη μεταφορά των δρομέων μόνο από τη Χώρα της Τήνου, και τα οποία θα ξεκινήσουν από το λιμάνι, μπροστά από  το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο, στις 16:00 μ.μ. και στις 16:20 μ.μ.
Όσοι δρομείς επιθυμούν θα μπορούν να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα στα λεωφορεία έτσι ώστε να μεταφερθούν στον τερματισμό.
Τα αντικείμενα αυτά θα πρέπει να είναι κλεισμένα με ασφαλή τρόπο σε τσάντα ή σακίδιο στο οποίο θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί το αυτοκόλλητο που θα βρείτε στον φάκελο με τον αριθμό σας.

Αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. και Special Run
Η εκκίνηση των αγώνων των 10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. και Special Run θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Παντανάσσης (μαρμάρινη πλατεία) στο σημείο που θα αποτελέσει και τον τερματισμό όλων των αγώνων.

Οι ώρες εκκίνησης των αγώνων έχουν ως εξής:
Special Run: 17:15
Kids Run 1K: 17:15 – 1η-3η Δημοτικού
Kids Run 1K: 17:25 – 4η-6η Δημοτικού – 1η-3η Γυμνασίου
Fun Run 5K: 17:45
10K Run: 17:45

Σταθμοί τροφοδοσίας

Ημιμαραθώνιος
Κατά μήκος της διαδρομής του Ημιμαραθώνιου θα υπάρχουν συνολικά 6 σταθμοί τροφοδοσίας, περίπου ανά 3 χλμ. Όλοι οι σταθμοί θα προσφέρουν νερό, σε κάθε δεύτερο σταθμό (στους σταθμούς στο 6ο, 9o, 12ο και 18,7ο χλμ.) θα υπάρχει και ενεργειακό ποτό. Επιπλέον, ενεργειακό gel θα υπάρχει στον σταθμό που θα βρίσκετε στο 11ο χλμ.

Αγώνας 5 χλμ.
Κατά μήκος της διαδρομής των 5 χλμ. θα υπάρχει ένας σταθμός τροφοδοσίας στο 2,5 χλμ. όπου θα βρίσκεται και το σημείο αναστροφής.

Αγώνας 10 χλμ.
Κατά μήκος της διαδρομής των 10 χλμ. θα υπάρχουν τρεις σταθμοί τροφοδοσίας στο 2,5 χλμ., 5χλμ. και στο 7,5 χλμ. όπου θα βρίσκονται και τα σημεία αναστροφής.

Ασφάλεια
Σας παρακαλούμε όπως κινήστε στο δεξιό ρεύμα του δρόμου.
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα απευθυνθείτε στον πλησιέστερο σταθμό τροφοδοσίας.

Τερματισμοί –  απονομές
Η τελετή των απονομών θα ξεκινήσει στις 20:30 μ.μ., και θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι νικητές σε άνδρες και γυναίκες σε όλους τους αγώνες και οι νικητές στις ηλικιακές κατηγορίες στον αγώνα του Ημιμαραθώνιου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο