Ένα easy run με τους adidas Runners Athens

Τρέξαμε ένα απόγευμα με τους adidas-runners Athens

Share

Τρίτη απόγευμα. Η θερμοκρασία πλέον έχει ανέβει, όπως και η διάθεση για μία καλή δρομική προπόνηση. Μία επίσκεψη στα INTERSPORT της Γλυφάδας (Λεωφ. Βουλιαγμένης 100) ήταν ό,τι καλύτερο για να ενημερωθούμε για νέα δρομικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, αλλά και να κάνουμε Join στην ομαδική προπόνηση της adidas Runners Athens που θα ξεκινούσε λίγο μετά τις 19:00.

Φτάσαμε στην ώρα μας μαζί με άλλους runners που είχαν αρχίσει να μαζεύονται. Οι περισσότεροι γνωστοί μεταξύ τους, “σταθεροί” στις προπονήσεις της ομάδας. Τα παιδιά των adidas Runners Athens ανέλαβαν γρήγορα να παραλάβουν τα πράγματα μας ώστε να τα φυλάξουν στη διάρκεια της προπόνησης, ενώ στους πρωτάρηδες μας πρότειναν να κατεβάσουμε την εφαρμογή Runtastic Running App για να καταγράψουμε την προπόνησή μας. 


Πολύ ευγενικά κι εξυπηρετικά τα παιδιά της φύλαξης των αντικειμένων. Ευχαριστούμε!

Η ώρα της προπόνησης έφτασε κι έτσι ο Captain έδωσε το… παράγγελμα. Βγήκαμε έξω για την καθιερωμένη φωτογραφία, ανακοινώθηκε η πορεία και η “παρέα” ξεκίνησε! Ο ρυθμός ήταν αργός στην αρχή για να ζεσταθούμε, και στη συνέχεια “ρολάραμε” για να τρέξουμε σε έναν ευχάριστο, αλλά όχι αδιάφορο τέμπο. Η διαδρομή ήταν ασφαλής και όμορφη και περιελάμβανε κυρίως, άσφαλτο, αρκετή σκιά αφού πολλά δέντρα καλύπτουν τα πεζοδρόμια της περιοχής.


Στάση σε φανάρι λίγο πριν το Γκολφ κι ευκαιρία για μία “ομαδική” σέλφι

Ολοκληρώσαμε έναν κύκλο γύρω από το “Γκολφ”  και επιστρέψαμε στο κατάστημα. Ο ρυθμός μας ήταν “γλυκός” κι έτσι η προπόνηση βγήκε πραγματικά ευχάριστα. Σε αυτό βοήθησε και η κουβέντα με αρκετά από τα παιδιά της ομάδας. Oι περισσότερες κουβέντες περιστράφηκαν γύρω από το τρέξιμο, πράγμα που δεν μας χάλασε καθόλου… Το ρολόι μας και το app έγραψαν κάτι παραπάνω από 7χλμ. που πέρασαν πραγματικά πολύ γρήγορα! Όπως το υποσχέθηκαν ήταν ένα Easy Run που όμως γέμισε το δρομικό μας ημερολογία αθροίζοντας κάμποσα χιλιομετράκια!

Η προπόνηση βέβαια δεν είχε τελειώσει. Ο Coach ανέλαβε να μας χαλαρώσει βοηθώντας μας να εκτελέσουμε ένα πρόγραμμα διατάσεων τόσο για τα πόδια, όσο και τον κορμό και την πλάτη. 


Όχι δεν λουφάραμε στις διατάσεις! Απλά βρήκαμε μία ευκαιρία για φωτό…

Όταν το πρόγραμμα έλαβε τέλος όλοι χειροκροτήσαμε. Δεν φύγαμε όμως! Επιστρέψαμε στο κατάστημα για να πάρουμε νερό και ισοτονικό, αλλά και για την απαραίτητη… αποφώνηση της προπόνησης.


Νερό και ισοτονικό για όλους μετά την προπόνηση!

Ήταν πραγματικά ένα πολύ όμορφο απόγευμα. Τρέξαμε, περάσαμε όμορφα, γνωρίσαμε κόσμο και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη προπόνηση! Θα τα ξαναπούμε adidas Runners Athens!


του Βασίλη Παπαϊωάννου
Αρχισυντάκτη RUNNER Magazine

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο