Τhe Salomon Women Hiking Experience – Σάββατο 1 Ιουνίου

Το Σάββατο 1 Ιουνίου οι γυναίκες περπατούν στη φύση

Share

Η Salomon Hellas και το Salomon Store Athens μας ενημερώνουν για τις επόμενες δράσεις τους στο δελτίο που ακολουθεί:

«Η Salomon Hellas και το Salomon Store Athens στην Κηφισιά διοργανώνουν μία μοναδική πεζοπορική εμπειρία στο βουνό για τις γυναίκες που αγαπούν τα outdoor activities και την επαφή με τη φύση.

Το Σάββατο 1η Ιουνίου δίνουμε ραντεβού στις 11:00 στο Salomon Store Athens στην Κηφισιά, Κολοκοτρώνη 8, με τον Λουκά Πρατίλα, έναν από τους καλύτερους και πιο έμπειρους οδηγούς βουνού στην Ελλάδα. Το μοναδικό κατάστημα Salomon στην Ελλάδα θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης, όπου θα γνωριστούμε μεταξύ μας και στη συνέχεια θα ενημερωθούμε για τα οφέλη που έχει η άσκηση στο βουνό και η επαφή με τη φύση για τη σωματική και την ψυχική μας υγεία.

Στις 12:30 θα αναχωρήσουμε με πούλμαν από το κατάστημα και με προορισμό τα Βασιλικά Κτήματα στο Τατόι, όπου θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία διάρκειας μίας ώρας μέσα από μία μαγευτική διαδρομή στο κατάφυτο τοπίο. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε και πάλι με πούλμαν στο κατάστημα Salomon Store στην Κηφισιά.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενέργεια θα μας χαρίζουν το Pure Juice Bar με τα νόστιμα, θρεπτικά, υγιεινά και χειροποίητα προϊόντα του και το τσάι tuvunu, το συσκευασμένο ελληνικό τσάι βουνού με μέλι και λεμόνι.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπείτε στο παρακάτω λινκ: https://bit.ly/2Etpjpc

Τα μόνα εφόδια που θα χρειαστούμε είναι ένα σακίδιο πλάτης, τα αθλητικά μας παπούτσια, αντηλιακό και καπέλο! Time to play

#SalomonWMN  #SalomonHellas  #TimeToPlay #ThePlaceToPlay #SalomonStoreAthens»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο