Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Alonissos Challenge 2019

Πληροφορίες εγγραφών, μετακίνησης και διαμονής στην Αλόννησο

Share

Ακολουθούν οι πληροφορίες της διοργάνωσης του Alonissos Challenge 2019 σχετικά με τις εγγραφές και τις προσφορές μετακίνησης και διαμονής:

«Ο Δήμος Αλοννήσου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν τον 14ο Φυσιολατρικό Αγώνα Δρόμου στην Αλόννησο “Alonissos Challenge” που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου 2019.

Οι ομορφιές του νησιού, οι εναλλαγές πράσινου και γαλάζιου και το έντονο ανάγλυφο της διαδρομής, συνθέτουν μια μοναδική πρόκληση για κάθε δρομέα ή αθλούμενο που θέλει να γνωρίσει τρέχοντας ή βαδίζοντας την Αλόννησο, βιώνοντας μία μοναδική εμπειρία.

Συνολικά θα διεξαχθούν τρεις αγώνες δρόμου αποστάσεων 30 χλμ., 10 χλμ. και 2 χλμ. ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαδρομή 15 χλμ. για περιπατητές.
Και φέτος ο αγώνας θα διατηρήσει το στοιχείο του multi terain, προσφέροντας συνεχείς εναλλαγές στα πανέμορφα τοπία του νησιού των Σποράδων.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στο Πατητήρι, στο λιμάνι της Αλόννησου. 
Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσελκύσει δρομείς και αθλούμενους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, να γνωρίσουν τις ομορφιές της Αλοννήσου, τρέχοντας ή περπατώντας στις διάφορες διαδρομές.

Προσφορά μετακίνησης
Η Hellenic Seaways στηρίζοντας την διοργάνωση παρέχει έκπτωση 30% στους συμμετέχοντες, που θα μετακινηθούν από τον Βόλο για την Αλόννησο στις 14 & 15/06/2019 με επιστροφή στις 16 & 17/06/2019, μόνο με συμβατικό πλοίο, σε οικονομική θέση αναλόγως πάντα διαθεσιμότητας.
Περισσότερες πληροφορίες για την έκπτωση μπορείτε να δείτε εδώ http://www.alonissoschallenge.gr/news.html.

3ήμερη εκδρομή 
Επιπλέον, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας για μια ακόμα χρονιά θα επαναλάβει την επιτυχημένη εκδρομή στο όμορφο νησί της Αλοννήσου, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο καθώς και για το πρόγραμμα της εκδρομής μπορείτε να δείτε εδώ http://www.alonissoschallenge.gr/news.html.

Για την διαμονή σας και περισσότερες πληροφορίες για την Αλλόνησο μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://alonissos.gr

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και δείτε περισσότερα για τους αγώνες στο www.alonissoschallenge.gr
Ζήστε και εσείς την πρόκληση της Αλοννήσου!

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1468:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Pink Together 2024: Είμαστε μαζί!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο