Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΓΣ Κερατέας

Δείτε τα αποτελέσματα της συνέλευσης

Share

Δείτε την ανακοίνωση της Γενικής Συνέλευσης του ΓΣ Κερατέας:

«Ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ πραγματοποίησε την ετήσια Γ.Σ. στις 15/05/2019 στο δημαρχείο Κερατέας.
Δεκάδες μέλη του συλλόγου παραβρέθηκαν στην Γ.Σ.

Πρόεδρος της Γ.Σ. εξελέγη ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΡΡΑΣ με γραμματέα την ΕΛΕΝΗ ΙΑΤΡΟΥ μετά από εισήγηση του Προέδρου Δ.Σ. κ.ΘΑΝΑΣΗ ΡΕΡΡΑ και ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ.
Στην Γ.Σ εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός απολογισμός,ο οικονομικός απολογισμός, η έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής, και ο προυπολογισμός για το 2019/2020.

Στον διοικητικό απολογισμό έγινε ιδιαίτερή μνεία για τις διεθνείς επιτυχίες των τμημάτων Στίβου και Τοξοβολίας, την αύξηση αθλουμένων σε όλα τα τμήματα,την άνοδο της γυναικείας ομάδας βολλευ στην Β ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία.

Αναφορά έγινε στην συμμετοχή του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ στα διεθνή προγράμματα BE-ACTIVE και BEACH-VOLLEY FESTIVALL.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ ανέφερε ότι την επόμενη χρονιά θα συνεχιστεί η συνεργασία με την μεγάλη πλειοψηφία των συνεργατών,εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις.
Αυτό δείχνει το οικογενειακό κλιμα και την εμπιστοσύνη μεταξύ της διοίκησης και την συντριπτικής πλειοψηφίας των συνεργατών του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ.

Η συνέλευση έληξε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και ελπιδοφόρο κλίμα.Η διοίκηση του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς (ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΘ. ΜΑΡΤΙΝΟ, ΑΜΟΙΡΙΔΗ-ΣΑΒΒΙΔΗ, ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΕΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, KAVER, ΜΙΧΑΛΗ ΚΛΟΚΟΥΖΑ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ-ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ, ΦΑΡΜΑ-ΡΕΡΡΑ), ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους, και την επόμενη ημέρα των εκλογών ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ θα συνεργαστεί για το καλό του αθλητισμού με όλους.

Την Γ.Σ. τίμησαν με την παρουσία τους οι υποψήφιοι Τοπικοί σύμβουλοι Κερατέας Ακης Μωρα’ι’της και Κώστας Λιούμης και ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμο “ΝΕΑ-ΕΠΟΧΗ” (ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ) κ. Σταμάτης Καρράς».    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ελληνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό Ανωμάλου
Η πρόταση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού για την Ομάδα του Δουβλίνου
Καμπ προετοιμασίας για την ομάδα του Ευρωπαϊκού Ανωμάλου
Μία ξεχωριστή πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου
Sagan και Maraz οι νικητές του Αυθεντικού Φειδιππίδιου 2021 - Τα αποτελέσματα
Δείτε τι έγινε στον Αυθεντικό Φειδιππίδιο δρόμο 2021
Back to Top