Δείτε το μεταγωνιστικό δελτίο του Orliakas Race 2019

Οι αγώνες στο σπήλαιο Γρεβενών

Share

Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης του Orliakas Race 2019:

«Ο Orliakas race 2019 πέρασε στην ιστορία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές, συνοδούς, φίλους, εθελοντές και διοργανωτές!
Το Σάββατο 4 Μαΐου ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στο γραφικό Σπήλαιο Γρεβενών με την ποδηλατοβόλτα 22 χλμ. σε μια όμορφη διαδρομή με την ευθύνη και επιμέλεια της Ένωσης Ποδηλατιστών Γρεβενών. Ακολούθησαν στις 19:00 τα πεντανόστιμα πέτουρα, στο “πέτουρα πάρτι”, προσφορά του καταστήματος μανιταροπροϊόντων “Ηδήγευστον”.
Στις 20:00 ακολούθησε τεχνική ενημέρωση των αγώνων και αναδρομή στην ιστορία και λαογραφία του τόπου από την κ. Ελένη Παπαργύρη, νομικό, μόνιμη κάτοικο Θεσσαλονίκης με μεγάλη αγάπη για την γενέτειρα της.

Την Κυριακή 5/5 είχαμε τους αγώνες Orliakas adventure race 21 χιλ., portitsa trail 8 χιλ. και τον περίπατο-ξενάγηση 4 χιλ. γύρω και μέσα στο χωριό, με την καθοδήγηση του Αποστόλου Διανέλου της εταιρείας overland για όσους δεν συμμετείχαν στους αγώνες.

Οι τερματισμοί των αθλητών έγιναν στην πλατεία του χωριού απολαμβάνοντας οι αθλητές το ζεστό χειροκρότημα πλήθος κόσμου.
Ο πλούσιος μπουφές με πολλές λιχουδιές καί την καταπληκτική μανιταρόσουπα ήταν ότι καλύτερο για την αποκατάσταση αθλητών και … συνοδών!

Οι απονομές σε γιορτινό κλίμα και ψιλόβροχο, έκλεισαν ένα όμορφο διήμερο. Όλοι την Κυριακή το απόγευμα που χώριζαν οι δρόμοι τους, ήταν με το χαμόγελο στα χείλη και δώσανε ραντεβού σε ένα χρόνο.

Η ζεστή φιλοξενία, το φαράγγι της πορτίτσας, ο επιβλητικός Όρλιακας, το Σπήλαιο ο Ζιάκας, θα μείνουν μια όμορφη ανάμνηση. Οι Δρομείς Υγείας Γρεβενών και η Οργανωτική Επιτροπή των εκδηλώσεων, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους 300 περίπου αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας που μας τίμησαν για άλλη μια φορά, τους συνοδούς και φίλους αυτών, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μας, την ομάδα διάσωσης Γρεβενών και Κοζάνης, το ΕΚΑΒ, την γιατρό του αγώνα και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ΧΟΡΗΓΟΥΣ πού στηρίζουν πάντα τις προσπάθειες μας».

Για να δείτε το πλήρες δελτίο με τους χορηγούς πατήστε εδώ.

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Under Armour στο βάθρο του Spetsathlon 2024
Η ομάδα της Under Armour εντυπωσίασε στην επετειακή διοργάνωση
Βάλε τέλος στο μυϊκό πόνο με τα φυσικά προϊόντα της Pharmasept
Άμεση ανακούφιση με τη δύναμη του πάγου, χωρίς καμία φαρμακευτική ουσία
17oς Γύρος Νέας Σμύρνης
Τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο