Ο μαραθωνοδρόμος Μιλτιάδης Μπαράκος τιμά με τον δικό του τρόπο το Αγαπώ και Πράττω!

Δείτε το δελτίο της διοργάνωσης

Share

Δείτε το δελτίο της διοργάνωσης του 4ου Ετήσιου Φιλανθρωπικού Αγώνα «Αγαπώ και Πράττω».

«Ο πολύ γνωστός μαραθωνοδρόμος Μιλτιάδης Μπαράκος που γεννήθηκε στον Τύρναβο και ζει στα Ψαχνά της Εύβοιας τιμά κάθε χρόνο με την παρουσία του και τη συμμετοχή του το πλέον καθιερωμένο ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου του Αγαπώ και Πράττω!   
Φέτος θέλοντας να βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην επίτευξη του στόχου του Αγαπώ και Πράττω, αποφάσισε να ξεκινήσει τρέχοντας την προηγούμενη ημέρα του αγώνα,  από τα Ψαχνά Εύβοιας όπου διαμένει ,έτσι ώστε να παραστεί έγκαιρα και να συμμετέχει την Κυριακή το πρωί στην αφετηρία του 4ου Φιλανθρωπικού Αγώνα δρόμου του Αγαπώ και Πράττω στην παραλία της Κύμης.  
Ο αγαπημένος μαραθωνοδρόμος στο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω ανακοινώνει αυτή του την απόφαση και προτρέπει και άλλους αθλητές αλλά και απλούς πολίτες να συμμετέχουν στον 4o φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου Αγαπώ και Πράττω την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στις 10:00π.μ. και σας καλεί όλους να συμμετάσχετε μετατρέποντας την αγάπη σας σε πράξη!
Σκοπός της φετινής διοργάνωσης είναι η δωρεά αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γ.Ν. Παπανικολάου. Το συγκεκριμένο νοσοκομείο καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής, Κεντρικής Εύβοιας και της Νήσου Σκύρου.

Δείτε το βίντεο του Μιλτιάδη Μπαράκου:

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1457:%!]

Η διαδρομή του φετινού αγώνα θα διεξαχθεί στα παραθαλάσσια γραφικά χωριά της Παραλίας Κύμης, της Πλατάνας και του Στομίου Οξυλίθου, και αποτελείται από δύο διαδρομές τρεξίματος των 10χλμ και 5χλμ καθώς και αγώνες για παιδιά δημοτικού των 500 μέτρων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το λιμάνι της Παραλίας Κύμης.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη σελίδα του Αγαπώ και Πράττω www.agapwkaiprattw.gr

Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε στην επίτευξη του στόχου μας είτε αγοράζοντας το μπλουζάκι μας το οποίο θα διατεθεί στην αγορά σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, είτε με το να κάνετε απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του Αγαπώ και Πράττω. Σημασία δεν έχει το ποσό! Ακόμα και το μικρότερο ποσό είναι σημαντικό γιατί θα έχει προσφερθεί με αγάπη για τον συνάνθρωπο.
Στηρίξτε κι εσείς αυτή μας την προσπάθεια! Μπορούμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης  των συνανθρώπων μας, μετατρέποντας την αγάπη μας σε πράξη!

Ακολουθεί το trailer της διοργάνωσης:

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1458:%!]

Αρ. Λογαριασμού: 6285-140091-428
Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ GR1501712850006285140091428
Δικαιούχος: Αγαπώ & Πράττω

Πληροφορίες – εγγραφές
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974675269 & 6948367737                        
E mail: [email protected]
Site: www.agapwkaiprattw.gr
Σελίδα Facebook: www.facebook.com/agapwprattw

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Αγώνας Δρόμου Acheloos Run 2024 – Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Tρέξε στον 41ο ΑΜΑ με την ομάδα του περιοδικού δρόμου «σχεδία»
Ομαδική εγγραφή στους αγώνες του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο