Ο 8ος Δρόμος Σέιχ Σου ήταν και φέτος επιτυχημένος

Δείτε περισσότερα

Share

Διαβάστε το Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου του Συλλόγου:

“Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 5 Μαϊου 2019, ο «8ος Δρόμος Σέιχ Σου», η καθιερωμένη δρομική γιορτή, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να γνωρίσει στους πολίτες την αξία του μαζικού αθλητισμού, τις ομορφιές τους περιαστικού δάσους της Θεσσαλονίκης, αλλά και να τους εξοικειώσει με τις προκλήσεις του ορεινού τρεξίματος.

Αυτή την χρονιά 420 περίπου δρομείς συμμετείχαν στους δύο αγώνες. Στον αγώνα των 16 χλμ, νικητές αναδείχτηκαν ο Αθανάσιος Παπαδόπουλος και η Ευρυδίκη Καλαθέρη. Στους άνδρες, δεύτερος αναδείχτηκε ο Νικόλαος Ζαρκάδας, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Ορέστης Τσονίδης. Στις γυναίκες, δεύτερη τερμάτισε η Ανδρονίκη Ηλιάδου και τρίτη η Ιωάννα Ζιώγα.

Ο Λαϊκός Δρόμος των 4 χλμ, όπως κάθε χρόνο, είχε συμμετέχοντες από όλες τις ηλικίες, πολλές οικογένειες, ενθουσιασμό και χαμόγελα, ιδιαίτερα των μικρών παιδιών. Για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή των ανθρώπων του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και του ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΙΣ είχε έντονο συμβολισμό. Το “παρών” έδωσαν επίσης οι εκπρόσωποι της “Συζωής” με μια δυναμική ομάδα.

Ο Σ.Δ.Υ.Θ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τον μεγάλο χορηγό, την εταιρεία Saucony, τις εταιρείες Μέλισσα, Dole, Άριστα και Μασούτη, που με τις ευγενικές χορηγίες τους εξασφάλισαν την αποκατάσταση των αθλητών με άφθονα τρόφιμα, φρούτα και νερό, τον συναθλητή μας Νίκο Χριστοδουλή που πρόσφερε τα γλυκά για τα παιδιά, το Performance Store που φρόντισε για την ενεργειακή υποστήριξη των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα, τον συναθλητή μας Πάρη Σερμπέζη για το έντυπο υλικό, τον συναθλητή μας Θόδωρο Κοσμίδη για την αφίσα της διοργάνωσης και τον Στέλιο Καϊάφα που προσέφερε 12 δωρεάν συμμετοχές στον ορεινό αγώνα “Χορτιάτης Trail Run 2020”. Τις δωρεάν συμμετοχές κερδίζουν οι δρομείς Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Ζαρκάδας Νικόλαος, Τσονίδης Ορέστης, Παπαστεργίου Δημήτριος, Παραστατίδης Παύλος, Μουρογιάννης Πάρης, Καλαθέρη Ευρυδίκη, Ηλιάδου Ανδρονίκη, Ζιώγα Ιωάννα, Παπαθανασίου Βαρβάρα, Κανταρά Ελένη και Παπαδάκη Φανή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης θα ήθελε τέλος να ευχαριστήσει θερμά το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ για την κατασκευή των επάθλων, τα μέλη της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών Καλαμαριάς για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα, τους δεκάδες εθελοντές, που συνεργάστηκαν αρμονικά και αποτελεσματικά σε όλους τους τομείς, και όσους στήριξαν τη διοργάνωση και συνέβαλαν στην οργανωτική της επιτυχία. Και φυσικά, όλους τους συμμετέχοντες δρομείς, που αναδεικνύουν τον Δρόμο Σέϊχ Σου ως την αγαπημένη ετήσια δρομική συνάντηση της πόλης μας.”

Δείτε τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο