Εκδρομή ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής στο Sparta Night Run

Το Σάββατο 18 Μαΐου η μονοήμερη εκδρομή του συλλόγου

Share

Το Σάββατο 18 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η μονοήμερη εκδρομή του ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής για συμμετοχή στο Sparta Night Run.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο AΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ θα πραγματοποιήσει μονοήμερη εκδρομή το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 για συμμετοχή στον 1° Αγώνα νυχτερινού δρόμου 10 και 5 χιλιομέτρων, με την επωνυμία “1° Sparta Night Run 2019”.

Η αποστολή θα γίνει με πούλμαν, που θα αναχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου και ώρα 15:00 από το Αιγάλεω (πλ. Δαβάκη) και από τη Σπάρτη η επιστροφή θα γίνει στις 22:30.
Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον αγώνα αυτό, παρακαλείστε να ενημερώσετε εγκαίρως το μέλος του συλλόγου μας Παύλο Γορανίτη στο email.: [email protected], για την εγγραφή σας στον αγώνα που επιθυμείτε των 10 ή των 5 χλμ. αλλά και για το κλείσιμο της θέσης σας στο πούλμαν.
Η συμμετοχή στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων είναι 8€ και σε αυτόν των 5 χιλιομέτρων στα 6€ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. Το πακέτο θα περιλαμβάνει τον Αριθμό συμμετοχής, Ηλεκτρονική χρονομέτρηση, Αναμνηστικό μετάλλιο, Αναμνηστικό T-Shirt, Παροχή νερού ή αναψυκτικών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας), Ιατρική βοήθεια κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα στον τερματισμό.
Η μετακίνηση με το λεωφορείο θα είναι ΔΩΡΕΑΝ, προσφορά των διοργανωτών ενώ η καταληκτική ημερομηνία για τις εγγραφές στον αγώνα και στο Πούλμαν ορίζεται η Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 .

Ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί αυστηρά λίστα προτεραιότητας, ενώ για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή θα πρέπει να συγκεντρωθούν 40 αθλητές το ελάχιστον! Το ποσόν του αντιτίμου του αγώνα θα το καταβάλλετε μέσα στο πούλμαν στον υπεύθυνο της εκδρομής!

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της εκδρομής κο Παύλο Γορανίτη στα 6955985506/ 6936853165».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βράβευση αθλητών των Ολυμπιακών από την ΕΟΕ
Βραβεία στους αθλητές που προκρίθηκαν για τους ΟΑ «ΠΑΡΙΣΙ 2024» από την επιτροπή αθλητών της ΕΟΕ
Συνεργασία-έκπληξη Olympus Marathon με Sierre-Zinal!
Μία ευχάριστη προσθήκη στον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο