Συνέντευξη τύπου για τον 8th Faethon Olympus Marathon «Απόστολος Τσουρέκας» στο Pilabox

Την Τετάρτη 15 Μαΐου η συνέντευξη τύπου

Share

Την Τετάρτη 15 Μαΐου η συνέντευξη τύηπου για τον 8th Faethon Olympus Marathon «Απόστολος Τσουρέκας» στο Pilabox.
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 18:30 μ.μ. στο Pilabox, θα γίνει η επίσημη συνέντευξη τύπου και η τεχνική ενημέρωση του 8th Faethon Olympus Marathon.
Θα παρουσιαστούν επίσης οι πολλοί και σημαντικοί χορηγοί του αγώνα και το επίσημο Promo TvSpot της διοργάνωσης για το 2019.

Σε έναν πολυχώρο «στέκι πολλών αθλητών» όπου το oρεινό τρέξιμο στην Αθήνα «ζει και αναπνέει» σε άκρως οικογενειακό κλίμα φίλοι και αθλητές του ορεινού τρεξίματος θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τεχνικά θέματα του αγώνα με τη διοργάνωση, να ενημερωθούν για τις πλούσιες παροχές που και φέτος θα υπάρχουν και να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες γενικά για το ορεινό τρέξιμο στη χώρα μας.

Φέτος έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Readmore η οποία ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου το δημιουργικό κομμάτι του αγώνα για το 2019!

H Readmore εδρεύει στη Λάρισα και εξειδικεύεται αποκλειστικά στην κατασκευή, διαχείριση και προώθηση ιστοσελίδων. Το 2018 δημιουργούν μια νέα εταιρεία η οποία αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το κομμάτι του Βranding & Design. Έτσι, γεννιέται η Gray Loris. Τα γραφεία της Readmore παραμένουν στη Λάρισα, ενώ τα γραφεία της Gray Loris μεταφέρονται στην Αθήνα, κρατώντας πάντα το ίδιο υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

Και φέτος, σε συνεργασία με το Pilabar η διοργάνωση θα προσφέρει δωρεάν coffee or Smoothies plus sugar and free energy bars για όλους τους συμμετέχοντες.

Την Τεχνική ενημέρωση θα καλύψει τηλεοπτικά η NOVA ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και του 8th F.O.M «Απόστολος Τσουρέκας».

Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεοδωράκεια 2022: Ακύρωση αγώνα
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
SNF Nostos 2023
Αφιερωμένο στην Ψυχική Υγεία το επόμενο φεστιβάλ
Tα νέα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων
Δυναμικό το ξεκίνημα του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ Sports
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο