Στις 12/5 «Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως» στο 2ο ΟΠΑ Run

Το 2ο ΟΠΑ Run στηρίζει τη «Διάβαση»

Share

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στο Πεδίο του Άρεως το 2ο ΟΠΑ Run με τη συμμετοχή περίπου 1500 δρομέων σε αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περίπατο 2 χιλιομέτρων. H εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και υποστηρίζεται από τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο.

Με αφορμή το 2ο ΟΠΑ Run, o Πρύτανης του ΟΠΑ Καθηγητής Εμμανουήλ Γιακουμάκης δήλωσε: «Το πάρκο του Πεδίου του Άρεως είναι πνεύμονας ζωής και πόλος έλξης για τα μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου και για τους κατοίκους της πόλης της Αθήνας. Εκδηλώσεις όπως το ΟΠΑ Run συνεισφέρουν σημαντικά στην προσπάθεια αναγέννησης του δεσμού του πάρκου με την κοινωνία και τους πολίτες και είναι χαρά μας που, για δεύτερη χρονιά, οι εθελοντές φοιτητές μας με την πρωτοβουλία αυτή συντελούν στην οικοδόμηση αυτής της αναγέννησης».

Το ΟΠΑ Run διοργανώνεται με την υποστήριξη 150 περίπου εθελοντών, φοιτητών του ΟΠΑ και αποτελεί δράση του Προγράμματος Εθελοντισμού “AUEB Volunteers”, το οποίο εντάσσεται στη στρατηγική κοινωνικής προσφοράς του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Πρόγραμμα ΔΙΑΒΑΣΗ, το οποίο υλοποιεί το πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και Κοινωνικής Επανένταξης του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ). Επιπλέον, σημαντικός αριθμός εισιτηρίων έχει διατεθεί σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Μέγας Χορηγός: Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας Α.Ε. (ΙΦΕΤ)
Χρυσός Χορηγός: ΟΚ! Anytime Markets
Αργυρός Χορηγός: ξενοδοχείο Radisson Blu Park
Χορηγοί: Μαυρογένης Α.Ε., Zakcret Sports, Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ., Thinking Cup powered by Nescafe, Κέντρο Προετοιμασίας Μεταπτυχιακών Σπουδών Κουτσοδόντης, Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, Pfizer
Υποστηρικτής: Coca Cola Τρία Έψιλον με το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ Α.Ε., Πρώτο Πρόγραμμα 105.8, ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8, KOSMOS 93.6, Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε., Music 89.2, sport24.gr, Chillout magazine, LoveGreece.com, Runner Magazine, Runningnews.gr, Run247, iRun…and i am free, Skywalker.gr, Stentoras.gr, Sportevent.gr, Pepper 96.6.

Για επιπλέον πληροφορίες:  www.aueb.gr/oparun

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χρυσή η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!
Το πρώτο χρυσό για τη χώρα μας στη διοργάνωση
Ringer και Lisowska στον Μαραθώνιο του Ευρωπαϊκού
Άνοιξε η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου στο Μόναχο
H Yasemin Can τα 10.000μ. στο Ευρωπαϊκό
Διέλυσε το συναγωνισμό η Τουρκάλα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο