Στις 12/5 «Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως» στο 2ο ΟΠΑ Run

Το 2ο ΟΠΑ Run στηρίζει τη «Διάβαση»

Share

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στο Πεδίο του Άρεως το 2ο ΟΠΑ Run με τη συμμετοχή περίπου 1500 δρομέων σε αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περίπατο 2 χιλιομέτρων. H εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και υποστηρίζεται από τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο.

Με αφορμή το 2ο ΟΠΑ Run, o Πρύτανης του ΟΠΑ Καθηγητής Εμμανουήλ Γιακουμάκης δήλωσε: «Το πάρκο του Πεδίου του Άρεως είναι πνεύμονας ζωής και πόλος έλξης για τα μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου και για τους κατοίκους της πόλης της Αθήνας. Εκδηλώσεις όπως το ΟΠΑ Run συνεισφέρουν σημαντικά στην προσπάθεια αναγέννησης του δεσμού του πάρκου με την κοινωνία και τους πολίτες και είναι χαρά μας που, για δεύτερη χρονιά, οι εθελοντές φοιτητές μας με την πρωτοβουλία αυτή συντελούν στην οικοδόμηση αυτής της αναγέννησης».

Το ΟΠΑ Run διοργανώνεται με την υποστήριξη 150 περίπου εθελοντών, φοιτητών του ΟΠΑ και αποτελεί δράση του Προγράμματος Εθελοντισμού “AUEB Volunteers”, το οποίο εντάσσεται στη στρατηγική κοινωνικής προσφοράς του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Πρόγραμμα ΔΙΑΒΑΣΗ, το οποίο υλοποιεί το πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και Κοινωνικής Επανένταξης του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ). Επιπλέον, σημαντικός αριθμός εισιτηρίων έχει διατεθεί σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Μέγας Χορηγός: Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας Α.Ε. (ΙΦΕΤ)
Χρυσός Χορηγός: ΟΚ! Anytime Markets
Αργυρός Χορηγός: ξενοδοχείο Radisson Blu Park
Χορηγοί: Μαυρογένης Α.Ε., Zakcret Sports, Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ., Thinking Cup powered by Nescafe, Κέντρο Προετοιμασίας Μεταπτυχιακών Σπουδών Κουτσοδόντης, Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, Pfizer
Υποστηρικτής: Coca Cola Τρία Έψιλον με το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ Α.Ε., Πρώτο Πρόγραμμα 105.8, ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8, KOSMOS 93.6, Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε., Music 89.2, sport24.gr, Chillout magazine, LoveGreece.com, Runner Magazine, Runningnews.gr, Run247, iRun…and i am free, Skywalker.gr, Stentoras.gr, Sportevent.gr, Pepper 96.6.

Για επιπλέον πληροφορίες:  www.aueb.gr/oparun

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
Δείτε το μεταγωνιστικό δελτίο από τους πρωινούς αγώνες της Θεσσαλονίκης
Καμπ προετοιμασίας για την ομάδα του Ευρωπαϊκού Ανωμάλου
Μία ξεχωριστή πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου
Sagan και Maraz οι νικητές του Αυθεντικού Φειδιππίδιου 2021 - Τα αποτελέσματα
Δείτε τι έγινε στον Αυθεντικό Φειδιππίδιο δρόμο 2021
Back to Top