Το 2019 Skyrunner Series Greece αλλάζει μορφή!

3 αγώνες, 3 αποστάσεις, 3 νικητές

Share

Εμφανώς διαφοροποιημένο θα είναι φέτος το πρωτάθλημα 2019 Skyrunner Series Greece. Μάθετε όλες τις αλλαγές στο δελτίο της διοργάνωσης που ακολουθεί:

«Φέτος δημιουργούμε 3 διαφορετικές κατηγορίες αγώνων:

1) Πρωτάθλημα Νέων
2) Πρωτάθλημα Sky
3) Πρωτάθλημα Ultra

Σε κάθε επιμέρους κατηγορία έχει επιλεχθεί 1 αγώνας από τον οποίο θα ανακηρυχθεί 1 πρωταθλητής/τρια. Πιο συγκεκριμένα:

1) Πρωτάθλημα Νέων
Ο αγώνας Tihio Race, θα φιλοξενήσει το Πρωτάθλημα Νέων από το οποίο θα ανακηρυχθεί αφενός ο/η Πρωταθλητής/τρια U23, αφετέρου, θα αποτελέσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που θα διοργανωθεί τον προσεχή Αύγουστο στην Ιταλία. Η διοργάνωση Tihio Race αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της Ελληνικής αποστολής, καλύπτοντας πλήρως τα έξοδα των παιδιών και του συνοδού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το ραντεβού μικρών και μεγάλων ορίζεται για την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, στο Τείχιο Δωρίδος.
Δηλώσεις συμμετοχής/ πληροφορίες: www.tihiorace.gr

2) Πρωτάθλημα Sky & Vertical
Ο Olympus Marathon θα αποτελέσει μια ακόμα χρονιά το επίκεντρο του Ελληνικού Skyrunning. Αφενός, για 3η συνεχόμενη χρονιά, ο Olympus Marathon συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Κυπέλλου Skyrunning, αφετέρου, θα ανακηρύξει τον/την Πρωταθλητή/τρια Sky και Vertical, στις αντίστοιχες διαδρομές του! Ο νικητής και η νικήτρια του αγώνα Sky, θα ταξιδέψουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Skyrunning τον προσεχή Σεπτέμβριο στην Ιταλία για να συμμετάσχουν στον International Veia SkyRace®, αγώνα 31χλμ και 2,600μ θετικής υψομετρικής, μιας αυθεντικής Skyrunning διαδρομής με φιξαρισμένα σχοινιά και εκτεθειμένες κόψεις! Ο αγώνας διοργανώνεται το Σάββατο 29 Ιουνίου.
Δηλώσεις συμμετοχής/ πληροφορίες: www.olympus-marathon.com

3) Πρωτάθλημα Ultra
Το Zagori Mountain Running και το T.E.R.A, αποτελούν το ultra Skyrunning δρομικό γεγονός της χρονιάς! Ένας αγώνας «εξωτερικού», με οργανωτικές υποδομές που θα ζήλευαν και οι κορυφαίοι Skyrunning αγώνες διεθνώς. Αυτός ο αγώνας θα ανακηρύξει τον/την Πρωταθλητή/τρια Ultra και θα δώσει τα 2 εισιτήρια (νικητής/νικήτρια) για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Skyrunning τον προσεχή Σεπτέμβριο στην Ιταλία για τον Ultra Maga SkyMarathon, αγώνα 50 km και 5,000μ θετικής υψομετρικής διαφοράς! Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Ιουλίου.
Δηλώσεις συμμετοχής/ πληροφορίες: www.zagorirace.gr      

Για περισσότερες πληροφορίες:
Stay Liked: https://www.facebook.com/skyrunninghellas
Enjoy More Sky: www.skyrunner.gr»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο