Μάχη κατά του Καρκίνου του Μσστού στο Sail for Pink pre-Event

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στο One Salonica outlet mall

Share

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Sail for Pink στο One Salonica outlet mall την Πέμπτη 18 Απριλίου.
Ακολουθεί το ενημερωτικό δελτίο:

«Looney Bean Sailed for Pink, με πολλές ροζ εκπλήξεις και το πιο δυνατό μήνυμα Ζωής, Δύναμης και Χαράς, στηρίζοντας την μάχη κατά του Καρκίνου του Μαστού στο Sail for Pink pre-Event, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18/4, στον μοναδικό tropical χώρο του café bar restaurant, που βρίσκεται στον 2ο όροφο του One Salonica outlet mall.

Το Looney Bean, στολισμένο με ροζ μπαλόνια και πανέμορφα άνθη, υποδέχτηκε από τις 19:00 το κοινό του, με τα πιο special ροζ welcome drinks, νόστιμο finger food, την πιο όμορφη urban θέα και τις απίθανες μουσικές επιλογές από τον Dj Γιώργο Τσακιρόπουλο!

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1450:%!]

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη δράση Sail for Pink, να εγγραφούν στην “Διαδρομή Αγάπης” 3ων χλμ, που θα λάβει χώρα στις 12 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη, να αφήσουν την δική τους ευχή ελπίδας στο μεγάλο RIBBON και να φωτογραφηθούν με το θεματικό insta frame, μεταδίδοντας το πιο δυνατό μήνυμα, πως ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να Νικηθεί εάν διαγνωστεί έγκαιρα!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι, αλλά και μέλη του συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘’Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης’’ στηρίζοντας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την σημαντική αυτή δράση, όπου για 7η συνεχή χρονιά το Sail for Pink  κατάφερε να αποτελεί θεσμό, ανοίγοντας πανιά στη ΖΩΗ!»

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1451:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο