Κλείνουν οι εγγραφές για το Hydra’s Trail Event

Τελευταία νέα από τη διοργάνωση

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοργάνωσης:

“Η μεγάλη ώρα πλησιάζει και ήδη οι συμμετέχοντες έχουν ξεπεράσει τους 800. Απομένουν ακόμη λίγες θέσεις και ως ημερομηνία λήξης εγγραφών, αλλά και πληρωμών έχει οριστεί η Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 και ώρα 24:00. Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα μας στην διεύθυνση www.hydrastrail.gr και πέραν αυτής της ημερομηνίας καμία εγγραφή και πληρωμή δεν θα είναι πλέον δυνατή.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν ακόμα λίγες θέσεις κενές για τη δωρεάν διαμονή στους κοιτώνες της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού και γι’ αυτό το λόγο όσοι θα επιλέξουν αυτόν τον τρόπο διαμονής, θα πρέπει να επισπεύσουν την κράτηση της θέσης τους, στέλνοντας email στο [email protected].

Ακόμα σημειώνεται πως η δυνατότητα μετακίνησης με την έκπτωση 30% στα πλοία της Hellenic Seaways ισχύει για όλους τους αθλητές οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους και είναι οικονομικά τακτοποιημένοι. Για την έγκαιρη εξασφάλιση της θέσης τους, όσοι θα επιλέξουν να ταξιδεύσουν με την Hellenic Seaways, θα πρέπει να επικοινωνήσουν έως και την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες:

  • Hydreoniki Travel, στην Ύδρα, στο τηλ. 22980-54007
  • Gelasakis Shipping and Travel, στον Πειραιά, τηλ. 210-4121830

Τέλος για ακόμη μία χρονιά, το πάρκινγκ που βρίσκεται απέναντι από την Ύδρα, στην περιοχή Μετόχι Αργολίδας, προσφέρει έκπτωση 50% στις τιμές στάθμευσης καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου των αγώνων σε όλους συμμετέχοντες αλλά και τους επισκέπτες.

10 ημέρες απέμειναν για το 6ο Hydras Trail Event, το οποίο αναμένεται για μια ακόμα χρονιά συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και μεγάλο συναγωνισμό ανάμεσα στους κορυφαίους του ορεινού τρεξίματος της χώρας. Παράλληλα όλοι οι επισκέπτες θα απολαύσουν για ακόμη μία χρονιά τις πλούσιες και υψηλού επιπέδου παροχές που έχει εξασφαλίσει η διοργάνωση.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ursa Trail 2023: Έναρξη εγγραφών
Ξεκίνησε η περίοδος εγγραφών για τους αγώνες
11oς Ημιμαραθώνιος Αθήνας - Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Διαβάστε όσα είπαν οι νικητές και οι νικήτριες
LIVE αποτελέσματα αγώνων της Κυριακής 19 Μαρτίου
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της ημέρα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο