Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη ενισχύει την παρουσία της στον 8ο Ημιμαραθωνιο της Αθήνας

Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη Επίσημος χορηγός του 8ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας

Share

Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ και των Αγώνων του, θα είναι και φέτος δίπλα σε όλους τους δρομείς του 8ου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας και των υπολοίπων διαδρομών, την Κυριακή 17 Μαρτίου, για να τους εμψυχώσει αλλά και να προσφέρει μικρές δόσεις υγείας και δύναμης.
Η Υγείας Παυλίδη έρχεται ακόμη πιο κοντά στους δρομείς και εκτός από τις αξίες, τη ψυχή, την καρδιά και τη γεύση της από φέτος μοιράζεται και το όνομά της με τον αγώνα δρόμου τριών χιλιομέτρων που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ημιμαραθωνίου.  Εφεξής, η διαδρομή θα φέρει την ονομασία «Αγώνας Δρόμου 3χλμ. Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη». 

Η Νο.1 σοκολάτα Υγείας στην Ελλάδα, με την αυθεντικότητα και την αξεπέραστη ποιότητά της, είναι από πάντα δίπλα στις πιο όμορφες και ξεχωριστές στιγμές της ζωής των Ελλήνων καταναλωτών. Για το λόγο αυτό, η Υγείας Παυλίδη θα είναι δίπλα και στους δρομείς όλων των ηλικιών στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας αλλά και στις μικρότερες διαδρομές των πέντε και τριών χιλιομέτρων προσφέροντας «Μικρές Δόσεις Υγείας» πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Επίσης, την ημέρα του αγώνα η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη θα βρίσκεται στην Πλατεία Συντάγματος σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα συνδυάζει την νοσταλγία του παρελθόντος μιας ρομαντικής εποχής με τη σύγχρονη διαδραστική τεχνολογία μοιράζοντας τη χαρά, τον ενθουσιασμό και φυσικά την αγαπημένη σοκολάτα Υγείας όλων με τους δρομείς και τους αγαπημένους τους.

Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη παράγεται από τη σοκολατοποιία Παυλίδη, η οποία εδώ και 170 χρόνια αποτελεί εγγύηση για προϊόντα σοκολάτας εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης τα οποία απολαμβάνουν καθημερινά εκατομμύρια Έλληνες. Το πιο σημαντικό όλων όμως είναι ότι ακόμα και τόσες γενιές αργότερα η Υγείας Παυλίδη εξακολουθεί να στηρίζεται στις ίδιες διαχρονικές αξίες, συνδυάζοντας την μακρόχρονη παράδοση με την υψηλή τεχνογνωσία, πάντα με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών.

Σχετικά με τη Mondelēz International
Η Mondelēz International (NASDAQ: MDLZ) δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να απολαμβάνουν τα σνακς τους με υπεύθυνο τρόπο  σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως. Με καθαρά έσοδα περίπου 26 δισ. δολάρια το 2018, οδηγεί το μέλλον στα σνακς με εμβληματικά παγκόσμια και τοπικά brands όπως  τα μπισκότα Oreo, belVita και  LU, τις σοκολάτες Cadbury Dairy Milk, Milka και Toblerone, τις καραμέλες Sour Patch Kids και τις τσίκλες Trident. Η Mondelēz International είναι υπερήφανο μέλος των δεικτών Standard and Poor’s 500, NASDAQ 100 και Dow Jones Sustainability Index. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Mondelēz International www.mondelezinternational.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στο www.twitter.com/MDLZ.

Σχετικά με τη Mondelēz στην Ελλάδα
Η Mondelēz International έχει παρουσία αρκετών δεκαετιών στην Ελλάδα και brands με ιστορία άνω των 100 χρόνων, ενώ προωθεί με ευθύνη αγαπημένα προϊόντα όπως σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Παυλίδη Γεμιστές, κουβερτούρα Παυλίδη, Kiss, γκοφρέτα 3BIT, Merenda, τυρί κρέμα Philadelphia, μπισκότα OREO και Εργαστήρι Παυλίδη, ροφήματα σοκολάτας Cadbury, τσίκλες Trident, Dentyne και καραμέλες Halls    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο