Το Κέντρο Εγγραφών και τα εγκαίνια της ATHENS HALF MARATHON EXPO

Τελευταία νέα για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Share

Στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI, όπου θα πραγματοποιηθεί η ATHENS HALF MARATHON EXPO, θα λειτουργήσει και το Κέντρο Εγγραφών του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2019, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου στην Αθήνα.

Τα Κέντρα Εγγραφών θα εξυπηρετούν τους εγγεγραμμένους δρομείς με τα εγκαίνια της έκθεσης στις 14 -16 Μαρτίου 2019.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 13:00 και όπως συνηθίζεται θα παραβρεθούν η ηγεσία του ΣΕΓΑΣ, εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών, Δήμος Αθηναίων και Περιφέρεια Αττικής, του μεγάλου χορηγού του Ημιμαραθωνίου της ERGO Ασφαλιστικής, άλλων φορέων και φυσικά πλήθος δρομέων.

Έτσι, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία με την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους, να περιηγηθούν στα περίπτερα της έκθεσης την οποία διοργανώνει η εταιρεία Be-Best.

Οι κορυφαίες εταιρείες σε όλα τα νέα αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ, προϊόντα και υπηρεσίες διατροφής και άσκησης που συμπληρώνουν τις ανάγκες κάθε δρομέα και φίλου του αθλητισμού, θα βρίσκονται στην διάθεση των επισκεπτών!

Παράλληλα με την Έκθεση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, θα διεξαχθεί και η Έκθεση “SPORTS SHOW”, μία διοργάνωση, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται ο αθλητής. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, εμπλουτισμένο με αθλητικές εκδηλώσεις και events. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία με απώτερο σκοπό να μυήσει τους επισκέπτες στον υπέροχο κόσμο των sports & hobbies.

Ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2019, Ο μεγαλύτερος δρομικός αγώνας της Άνοιξης, περιλαμβάνει τέσσερα αγωνίσματα: τον Ημιμαραθώνιο, τον Αγώνα δρόμου 5χλμ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗ και τον Αγώνα δρόμου 1.000 μ. παιδιών και ΑΜεΑ CHIQUITA, ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί το 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου. Μεγάλος χορηγός του 8ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας είναι η ασφαλιστική εταιρεία ERGO

Ωράριο Λειτουργίας: 
Πέμπτη: 14/03: 13:00-20:00 
Παρασκευή:15/03: 10:00-20:00 
Σάββατο:16/03: 10:00-20:00

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο