Το νέο RUNNER Magazine 111 ήρθε για να σας… τρέξει!

Όλα όσα θα βρείτε στο νέο τεύχος του RUNNER

Share

Το νέο RUNNER 111 έρχεται για να σας προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο για τους αγώνες που έρχονται, να σας δυναμώσει, αλλά και για να εμπνεύσει εσάς που σκέφτεστε να ξεκινήσετε το τρέξιμο.

Δείτε πιο αναλυτικά τα σημαντικότερα θέματα που θα βρείτε στις σελίδες του!

Τα πάντα για τα λάστιχα
H ενδυνάμωση είναι ένα σημαντικό κομμάτι της προπόνησης για όλους και τα λάστιχα είναι ένας από τους καλύτερους αλλά και ευκολότερους τρόπους για να την εντάξετε στο πρόγραμμά σας. Η MSc Προπονήτρια δρόμων αντοχής, μαραθωνοδρόμος και παλαιότερα πρωταθλήτρια των 800μ. Φωτεινή Δαγκλή Παγκότο έχει ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό προπόνησης με ελαστικούς ιμάντες (λάστιχα). Πέρα από το ασκησιολόγιο με 12 ασκήσεις κυρίως για δρομείς θα βρείτε πολύτιμη πληροφόρηση για το πώς λειτουργούν, για την επίδραση στη δύναμη των δρομέων, αλλά και για την ασφαλή εκτέλεση που δύσκολα θα βρείτε αλλού!

Κολλήστε με τα κολάν
Τα κολάν ήταν είναι και θα είναι το απόλυτο ρούχο των δρομέων για χειμερινούς, ανοιξιάτικους και φθινοπωρινούς μήνες. Στον οδηγό αγοράς θα βρείτε 20 δρομικά κολάν από τις κορυφαίες δρομικές εταιρείες. Δείτε τα προσεκτικά και μελετήστε τις τεχνολογίες τους που πλέον τα ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο!

Εδώ θα βρείτε το νέο RUNNER 111

Κυρίες και Κύριοι, ο Μάρκος Γκούρλιας
Σε περίπτωση που δεν τον γνωρίζετε είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να τον… μάθετε. Ο Μάρκος Γκούρλιας, ο καλύτερος Έλληνας δρομέας των. 5.000μ. τα τελευταία 10 περίπου χρόνια στη χώρα μας, μίλησε μαζί μας για όλα: Για την προπόνηση, τους στόχους και τις αποστάσεις στην Ελλάδα, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία. Μία ξεχωριστή συνέντευξη από ένα ξεχωριστό αθλητή, o oποίος βρίσκεται και στο εξώφυλλο του περιοδικού!

Φορμαριστείτε για τον Ημιμαραθώνιο
Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος είναι ο μήνας των Ημιμαραθωνίων και τι καλύτερο από ένα προπονητικό θέμα για το φορμάρισμα! Δείτε πώς να διαχειριστείτε τις τελευταίες εβδομάδες πριν τον αγώνα για να κάνετε ρεκόρ στην αγαπημένη – όπως συνεχώς αναδεικνύεται – απόσταση των δρομέων!

Αγοράστε το νέο RUNNER Magazine

Βοήθεια στους Νέους Δρομείς
Οι νέοι δρομείς ή έστω όσοι σκέφτονται να ξεκινήσουν το τρέξιμο έχουν πάντα τον δικό τους χώρο στο RUNNER Μagazine. Αυτή τη φορά στη στήλη Στα Γρήγορα / Νέοι Δρομείς παρουσιάζουμε τα “βοηθήματα” του δρομέα. Γκάτζετ, συνήθειες και ιδέες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε το τρέξιμο εφόσον τα χειριστείτε/διαχειριστείτε με τον κατάλληλο τρόπο!

Τα Επαναλαμβανόμενα Σπριντ
Πρόκειται για ένα προπονητικό μοντέλο που προέρχεται από άλλα ατομικά ή ομαδικά αθλήματα. Κι όμως μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για τους δρομείς αφού δυναμώνει, βελτιώνει την αναερόβια ικανότητα αλλά και την αντοχή, ενώ διαρκεί λίγο. Ο λόγος για τα Επαναλαμβανόμενα Σπριντ με τον MSc Προπονησιολόγο Γιάννη Κωστικιάδη να μας παρουσιάζει όλα τα ερευνητικά δεδομένα γύρω από αυτά, αλλά και τις δικές του συμβουλές!

Κι ακόμα
Φυσικά η θεματολογία του RUNNER 111 δεν σταματά εδώ! Θα βρείτε τελευταία νέα από όλο τον δρομικό χώρο και την αγορά σε Ελλάδα και εξωτερικό, σημαντικές έρευνες για την υγεία, το αγωνιστικό καλεντάρι για τους επόμενους μήνες, τις μόνιμες και αγαπημένες στήλες της Αγγελικής Κοσμοπούλου και της Χριστίνας Φωτεινοπούλου, δύο σπέσιαλ δρομικές συνταγές από τον Θοδωρή Μήτση, τεστ για 6 ολοκαίνουρια δρομικά μοντέλα, το Racing Runner με πληροφορίες για τους αγώνες που προηγήθηκαν και πολλά πολλά ακόμα!

Δείτε εδώ αναλυτικά τη θεματολογία του RUNNER 111

Δείτε πού θα βρείτε το νέο RUNNER 111

Γίνετε συνδρομητής ή αγοράστε το RUNNER Magazine

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο