Σε 10 μέρες κλείνουν οι εγγραφές για το 5ο Lycabettus Run

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Σε 10 μέρες κλείνουν οι εγγραφές για το 5ο Lycabettus Run. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Το Lycabettus Run έχει γίνει ο αγαπημένος αγώνας των δρομέων. Ωστόσο, θα πρέπει να βιαστούν, γιατί οι εγγραφές κλείνουν σε 10 ημέρες. Συγκεκριμένα και με βάση την προκήρυξη του αγώνα θα κλείσουν την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 12 το βράδυ.
Μέχρι τότε, οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά μέσα από μια εξαιρετικά απλή και γρήγορη διαδικασία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπαίνουν στη σελίδα της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που δίνεται. Αφού, επιλέξουν το αγώνισμα που επιθυμούν, ορίζουν και το σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής ανάμεσα από τα 4 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση 

  • Lobby St. George Lycabettus Lifestyle Hotel
  • Κατάστημα COSMOS SPORT, Αργυροπούλου 4, Κηφισιά
  • Κατάστημα Outrun – Mαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο
  • Κατάστημα Top Cycles – Βασ. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι

Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8/03 & το Σάββατο 9/03 σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Επίσης πέρα όμως από τη σελίδα του Lycabettus Run, οι δρομείς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και μέσα από την πλατφόρμα Viva και τη διεύθυνση www.viva.gr. Εκεί, ανατρέχοντας στην κατηγορία των αθλητικών events (Αγώνες Δρόμου) θα βρίσκουν το 5ο Lycabettus Run ώστε να συμπληρώνουν την απαραίτητη φόρμα εγγραφής. Εναλλακτικά, μπορούν να βρουν τον σύνδεσμο παραπομπής στην πλατφόρμα της Viva  και στην σελίδα του Lycabettus Run, στην κατηγορία των εγγραφών. Εγγραφή επίσης μπορούν να πραγματοποιήσουν και μέσα από τις πλατφόρμες Race Finder www.racefinder.gr και Sports Traveler76 www.sportstraveler76.com. Σημαντικό είναι ότι μέσα και από τις τρεις πλατφόρμες δίνετε η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής.

Υπενθυμίζεται πως «Με κάθε συμμετοχή προσφέρετε 0,50€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»».    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο